Benim altili yatti kardes 5 numarayi almamis isaretlerjen iki kere basmisim heralde sagliknolsun var bi basiretsizlikKardeşim son ayakta bizim altılı ekuriler gelirse tutacak ama burda supriz gelirse @Sansalo büyük kazanacak o yüzden gönlüm abimin kazanmasından yana
Ah be abi ne diyosun yaBenim altili yatti kardes 5 numarayi almamis isaretlerjen iki kere basmisim heralde sagliknolsun var bi basiretsizlik
Nasıl almamış dost kuponda var ya son tur 5 yazıyorBenim altili yatti kardes 5 numarayi almamis isaretlerjen iki kere basmisim heralde sagliknolsun var bi basiretsizlik
O degil kardes son. Ayak hepsi olan kupondaNasıl almamış dost kuponda var ya son tur 5 yazıyor
Ah be kötü olmuş ekuriler gelsin bariO degil kardes son. Ayak hepsi olan kuponda
Ekuriler gelirse 25 veriyo sizin icinde iyi insallah gelir ben cok zarar ettim bugun bildigimiz atlardan 4 payda benim var bitanede tam altili var zarar cikar hep 5e bakiyorSağlık olsun abi o zaman ekurilerdeyiz
Keske ağa turbo gelseydiEkuriler gelirse 25 veriyo sizin icinde iyi insallah gelir ben cok zarar ettim bugun bildigimiz atlardan 4 payda benim var bitanede tam altili var zarar cikar hep 5e bakiyor
25 mi pay ediliyor dost ben pek anlamıyorumEkuriler gelirse 25 veriyo sizin icinde iyi insallah gelir ben cok zarar ettim bugun bildigimiz atlardan 4 payda benim var bitanede tam altili var zarar cikar hep 5e bakiyor
25÷10 2.5x2 5bin tl25 mi pay ediliyor dost ben pek anlamıyorum
Hayırlısı olsun inşallah gelir ne diyelim25÷10 2.5x2 5bin tl
Sen 5 alirsin25 mi pay ediliyor dost ben pek anlamıyorum
Aga turboyla ilgisi yokki aslanim bi onceki ayakta 5 numara invicible almamis aga turbo gelse hepten ciplak kaliyoduk😆Keske ağa turbo gelseydi