İ
İnşallah alırsın bugün 6 li icerdedirUfak miktar kaldı site attım bakalım katlarsam kalan 3 payı da alırım
İnşallah alırsın bugün 6 li icerdedirUfak miktar kaldı site attım bakalım katlarsam kalan 3 payı da alırım
Beceremedik 2 payla kaldık alana hayırlı olsun şimdiden bol şansUfak miktar kaldı site attım bakalım katlarsam kalan 3 payı da alırım
500 TL den ortak olduk dost bol şanslarOrtak altili bolumunden Sansalo kullanici adini bularak ortak olabilirsiniz
1 pay kaldı500 TL den ortak olduk dost bol şanslar
Dost 2 defa 1 er pay aldım toplam 504 TL falan. Bu ne demek oluyor ben anlamıyorum bilgi verebilir misinBeceremedik 2 payla kaldık alana hayırlı olsun şimdiden bol şans
Bende 2 pay aldım senle ben kazanç ortağıyız örnek altılı 100k verdi boluyorsun 10 a çarpı 2 yapıyorsun 20k kazanmış oluyorsunDost 2 defa 1 er pay aldım toplam 504 TL falan. Bu ne demek oluyor ben anlamıyorum bilgi verebilir misin
Anladım kanka kuponun aynısını oynayıp 500 TL atmakla aynı şey mi buBende 2 pay aldım senle ben kazanç ortağıyız örnek altılı 100k verdi boluyorsun 10 a çarpı 2 yapıyorsun 20k kazanmış oluyorsun
Değil sen 504 e bu kuponu oynayamiyorsun bu kadar at 2500 TL tutuyor at çıkartman lazım çıkartınca da paraya giderse essek gelince kaybediyorsunAnladım kanka kuponun aynısını oynayıp 500 TL atmakla aynı şey mi bu
2bucuk milyonBilader en yüksek ne kadar kazandın bu yarışlardan
He şimdi anladım kanka adamin bastığı miktar yüksek o miktar üzerinden bastığın kadarına ortak oluyorsunDeğil sen 504 e bu kuponu oynayamiyorsun bu kadar at 2500 TL tutuyor at çıkartman lazım çıkartınca da paraya giderse essek gelince kaybediyorsun
Kardes su kupona ortak olanlar bi gorsel atsin birazda roll yapacaz kazanirsak bilet paralarini iade edicemHe şimdi anladım kanka adamin bastığı miktar yüksek o miktar üzerinden bastığın kadarına ortak oluyorsun
Kupon tutarı bu kanka bastığı zaman misli oluyor bu 1 misli kupon ama son ayağa kadar essekler gelirse 3 milyon 193bin veriyor favoriler gelirse paramızı da alamayizHe şimdi anladım kanka adamin bastığı miktar yüksek o miktar üzerinden bastığın kadarına ortak oluyorsun
Eyvallah kankaKupon tutarı bu kanka bastığı zaman misli oluyor bu 1 misli kupon ama son ayağa kadar essekler gelirse 3 milyon 193bin veriyor favoriler gelirse paramızı da alamayiz
Kardes su kupona ortak olanlar bi gorsel atsin birazda roll yapacaz kazanirsak bilet paralarini iade edicem
Dost oynadık da pay aldık da kuponlarda gözükmüyorKardes su kupona ortak olanlar bi gorsel atsin birazda roll yapacaz kazanirsak bilet paralarini iade edicem
1 pay kalmıştı o da alındı şimdi görünür tekrar bakDost oynadık da pay aldık da kuponlarda gözükmüyor