- 2,955
- 1,500
- 113
Harika abi en kötüsü bile güzel şuan15blira oldu
Harika abi en kötüsü bile güzel şuan15blira oldu
kazandıkmı kaybettikmi anlamadım at koşmadıbeyler ben şimdi tek attım ekuriye bu çıkmadı koşuda 2sinide kazandı saymış sanırsam ama hipodromda yeşil yanmadı atın üstünde ?
Ekli dosyayı görüntüle 832585Ekli dosyayı görüntüle 832586
Agf 1.olduysa koşu geçerlikazandıkmı kaybettikmi anlamadım at koşmadı
Geçerli dost kazandı sayılırkazananda 9 (3-8-6) diyor ?
8 Senin atın ekurisi zatenkazananda 9 (3-8-6) diyor ?
Birazdan yanar geç yanıyorkazananda 9 (3-8-6) diyor ?
Sıkıntı yok dost sen takip et geçerli o kazandıAma hipodromda yeşil yanmadı
Bu arada güzel kupon bol sürpriz olsun dost başarılarbeyler ben şimdi tek attım ekuriye bu çıkmadı koşuda 2sinide kazandı saymış sanırsam ama hipodromda yeşil yanmadı atın üstünde ?
Burayı da geçerse içerde bu altılı zaten agfyi yazmamışsın paraya da gidebilirBu arada güzel kupon bol sürpriz olsun dost başarılar
bol şansbeyler ben şimdi tek attım ekuriye bu çıkmadı koşuda 2sinide kazandı saymış sanırsam ama hipodromda yeşil yanmadı atın üstünde ?
Geçmiş olsun dost 5 yıkılmadı agf geldibeyler ben şimdi tek attım ekuriye bu çıkmadı koşuda 2sinide kazandı saymış sanırsam ama hipodromda yeşil yanmadı atın üstünde ?
Cok yazik olmus kardes ikinci ayak 5 gelmese cok buyuk paralara gidebilirdi gecmis olsunbeyler ben şimdi tek attım ekuriye bu çıkmadı koşuda 2sinide kazandı saymış sanırsam ama hipodromda yeşil yanmadı atın üstünde ?
8 numara gelsin@Sansalo buraya eşek getir abi