Oyle de grup uygun ondan dedimGardas at ati gecer
Oyle de grup uygun ondan dedimGardas at ati gecer
İstanbulda ilk kez koşacak kazanma problemi var,zor yani bakalımSalihle cok basarılı beray sultan boyle uygun grup zor bulur daha hayatında
Ankara atları rakımdan gelmesinin avntajıyla istanbulda basarılı oluyorlar nefes acısındanİstanbulda ilk kez koşacak kazanma problemi var,zor yani bakalım
Bende farkindayim grup yaris kosmus ankarada turkiye tek atmis sabah sonduzlukte 3 yorumcuda tek vermis boyle atlari yikarlarOyle de grup uygun ondan dedim
bugün güzel bir kazanç olsun bağrıBu biraz oynatti
Bence orası hepsi fakat bir at söylicem ben devaşa dikkat db takıldıAnkara atları rakımdan gelmesinin avntajıyla istanbulda basarılı oluyorlar nefes acısından
Boş kilo birdeSon ayakta cucurella cıktıgı gibi kazanması lazım bba
Benim de beray sultan harici ucan hüma süper geliyor yarısa mahsun iyi binerBence orası hepsi fakat bir at söylicem ben devaşa dikkat db takıldı
Cucurella ilk uce girmezSon ayakta cucurella cıktıgı gibi kazanması lazım bba
33 ganyani vardiİlk ayak 6 lamba değil mi
Dün İzmir 14 Milyonu tek başına bulmuşsun diyorlar doğrumu :;()))33 ganyani vardi
Yok 1.altili beste kaldiDün İzmir 14 Milyonu tek başına bulmuşsun diyorlar doğrumu :;()))
Sergen bulmusDün İzmir 14 Milyonu tek başına bulmuşsun diyorlar doğrumu :;()))
Bende biraz ara verdim dün Hafta sonuna Özel bi sansimi deniyeyim dedim. Ankara 1. Altılı son ayak 1-4-6-9 vardı 5 numara Salih Çelik hiç gozume carpmadi gidip 9 numarayı 10 yaşındaki atı yazıyoruz 480 lira kupon bedeli 20 bin ikramiyeyi kaçırdık . Dahada 2-3 ay bakmamak lazım belki onu alsak akşam diyarbakiri bulucaktik.Yok 1.altili beste kaldi
Bu cok iyi oldu iste misli kuponum var4 numara geldi