- 2,956
- 1,500
- 113
Ben foto finishte atın kafasını geri çeken gördüm ne diyim şimdi senin 180k kaybettiğin yarıştan ben 1900 kazandım seviniyordum birde kumar böyle bişey
Ahh o biri ben olsaydim ahhh ulan ahhhhh3.9 mılyon vermıs 3 kısı bılmıs vay babam vay
Ne diyosun ya atin kafasini mi cekmisBen foto finishte atın kafasını geri çeken gördüm ne diyim şimdi senin 180k kaybettiğin yarıştan ben 1900 kazandım seviniyordum birde kumar böyle bişey
Bilirler kardes o kadar zor degil bi arkadas yorum yapmisti tek rakip oglumdoruk diye tabela ayagina 3 at yazip gecsen 5500 liraya bulunurZaten amaç devir etmek ilk 2 koşuda belli oldu devire goturecekleri aslında kasa olsa ganyana abanacaktin 2. Koşudan sonra, Egerki bilen varsa helal olsun daha da oynamasın zirvede bıraksın .
Abi 3.ayak 3.at son ayak 3.at geldi diğerleri zaten bombaydı şu kuponu 5500 e koymak acemi adam işi bence bilen adam bu altılıyı tutturamaz ya da dediğin gibi 50 kupon yaptılar öyleBilirler kardes o kadar zor degil bi arkadas yorum yapmisti tek rakip oglumdoruk diye tabela ayagina 3 at yazip gecsen 5500 liraya bulunur
Aynen agflere baktimda bilinirmis Muhammed bilgin 1 numara asra inat onu tek atıp oyun kuran bile cokturBilirler kardes o kadar zor degil bi arkadas yorum yapmisti tek rakip oglumdoruk diye tabela ayagina 3 at yazip gecsen 5500 liraya bulunur
Blanks kafada 8 le 9 at disari 3 ayak 5i ekle zaten yikmissin tabela aayagina 1 9 16 yaz on tane at yazacagina son ayaga 3 4 yaz zaten 5 e inanmiyorsun al sana essek yukuyle para kurmak onemliAbi 3.ayak 3.at son ayak 3.at geldi diğerleri zaten bombaydı şu kuponu 5500 e koymak acemi adam işi bence bilen adam bu altılıyı tutturamaz ya da dediğin gibi 50 kupon yaptılar öyle
Abi işte para lazım bu dediğin mantıklı ama 3-4 farklı kombinasyonla yaparsan anca sonuca variyosunBlanks kafada 8 le 9 at disari 3 ayak 5i ekle zaten yikmissin tabela aayagina 1 9 16 yaz on tane at yazacagina son ayaga 3 4 yaz zaten 5 e inanmiyorsun al sana essek yukuyle para kurmak onemli
Aynen oyle yatinca canin yanmiycakAbi işte para lazım bu dediğin mantıklı ama 3-4 farklı kombinasyonla yaparsan anca sonuca variyosun
Biz kumdan kale bile kuramayiz dostYa çok büyük sürpriz gelmedi bı 2. Ayak 4 numara fena oynattı işte oyunu kuran kazanıyor hep bildiğim bişey var altilida oyunu kurarsan kazanirsin
Gelirse buralar yirtilirgelir mi ne diyonuz ?