Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Sansalo | Altılı Ganyan İstanbul 1. Altılı

Kupon Miktarı
5200
Kupon Oranı
1.00

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,754
1,113
113
Adi Özcan Yıldırım Suna bak ata nasıl çalışıyor 2 gün öncede yüzde 90 agf getirmiyor. Yav vallahi bunları Allah'ı yok tokat.manyagi yapicaksin

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,955
1,500
113
Adi Özcan Yıldırım Suna bak ata nasıl çalışıyor 2 gün öncede yüzde 90 agf getirmiyor. Yav vallahi bunları Allah'ı yok tokat.manyagi yapicaksin
Mesele Özcan değil dost kocakaya bildiğin 4 ü sıkıştırdı at korktu sprinte vaktinde çıkamadı

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,754
1,113
113
Mesele Özcan değil dost kocakaya bildiğin 4 ü sıkıştırdı at korktu sprinte vaktinde çıkamadı
Farketmez 4 iyi bile dayandı ben Özcan'ın Ata çalışmasını gayretini belirtmek istedim bide 2 gün önceki Deo volenteye binisine bak gayretini izle getirmek isteyince getiriyorlar

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,955
1,500
113
Farketmez 4 iyi bile dayandı ben Özcan'ın Ata çalışmasını gayretini belirtmek istedim bide 2 gün önceki Deo volenteye binisine bak gayretini izle getirmek isteyince getiriyorlar
O işin gerçek tarafı dost onu düşününce oynamak istemiyorsun zaten

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,754
1,113
113
Zaten amaç devir etmek ilk 2 koşuda belli oldu devire goturecekleri aslında kasa olsa ganyana abanacaktin 2. Koşudan sonra, Egerki bilen varsa helal olsun daha da oynamasın zirvede bıraksın .

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Senin eşekler bizim de oyuncular koşmuyo