Altili oynayacagimiza ikili alsak dunya verirdi11- MERGEN HAN 8.75
Altili oynayacagimiza ikili alsak dunya verirdi11- MERGEN HAN 8.75
Bulurlar kardesimRastgele ik altılı devir oldu heralde
Sanmıyorum bulsunlar 1 tane favorı yokBulurlar kardesim
Uc dort kisi bulur metin bunlar at olmus elli tane kupon yapiyolarSanmıyorum bulsunlar 1 tane favorı yok
Aynen doğru söylüyorsun şimdi Doğu yarışlarını bile devir etmiyor eskiden böyle değildi birim fiyatı arttıkça millet daha çok abaniyor.affetmiyorUc dort kisi bulur metin bunlar at olmus elli tane kupon yapiyolar
Tekelden sigara bira salam falan siparis ettim gelince birazdan ibana atiyom diycem tutmassa bu altili sictik uzun sure tribundeyimSon ayak 5-4 harici gelirse devreder diğer durumlarda devretmez
Asıl büyük kumar bu abi 😂Tekelden sigara bira salam falan siparis ettim gelince birazdan ibana atiyom diycem tutmassa bu altili sictik uzun sure tribundeyim
Zaten buyuk oynayanlar parayi aliyor eskiden boyle degildi herkesin sansi vardi cok bozdularAynen doğru söylüyorsun şimdi Doğu yarışlarını bile devir etmiyor eskiden böyle değildi birim fiyatı arttıkça millet daha çok abaniyor.affetmiyor
Bu sozduzluk sitesinde günlük 2500 e kadar kayıp olan altılı ganyan kuponlarını yüzde 50 iade veriyormus şimdi benim 540 yattı ya yarın 220 geri vericekler puan olarakZaten buyuk oynayanlar parayi aliyor eskiden boyle degildi herkesin sansi vardi cok bozdular