- 4,623
- 1,259
- 113
Beni de bekleBen halati hazirladim tavana bagladim ordan yatarsa asicam kendimi😁
Beni de bekleBen halati hazirladim tavana bagladim ordan yatarsa asicam kendimi😁
dıger favorı 3 yasında daha bebe onun yanında son yarısında bızımkı hıc kesılmeden uzayarak bıtırmıs ızledım sımdıBen halati hazirladim tavana bagladim ordan yatarsa asicam kendimi😁
Vincitore 2bucuk saniye daha iyi bu mesafede hopebreezenin jariyer rekorunu kirmasi lazimdıger favorı 3 yasında daha bebe onun yanında son yarısında bızımkı hıc kesılmeden uzayarak bıtırmıs ızledım sımdı
Dedıgım gıbı daha 3 yasında gelısmesı lazımVincitore 2bucuk saniye daha iyi bu mesafede hopebreezenin jariyer rekorunu kirmasi lazim
Sağlık olsun abi @Sansalo3.ayakta surdirek atın yanında tek atımız var 3-4-5 gelirse yıkılan biz oluruz
Bi ara 1 5 gecmeyi dusundum gotum yemedi saglik olsunSağlık olsun abi @Sansalo
Bi ara 1 5 gecmeyi dusundum gotum yemedi saglik olsun
Saglik olsun beyler konudaki 6 takip eden arkadas ilk tutan altilida odul alacaktir belki ufak bi 2 altili gelebilir herkese bol sansSağlık olsun abi @Sansalo
Şansın daim olsunSaglik olsun beyler konudaki 6 takip eden arkadas ilk tutan altilida odul alacaktir belki ufak bi 2 altili gelebilir herkese bol sans
Kardes biliyosan daha iyisini sen yapsaydin1 ve 2. ayak doldurmuşsun ne konusuyon sen ya , birde at mühendisi olacan
Elmayemeye devam koooo
Bol şans abiSaglik olsun beyler konudaki 6 takip eden arkadas ilk tutan altilida odul alacaktir belki ufak bi 2 altili gelebilir herkese bol sans
Adamın kuponu yarmış burda gevezelik yapıyorsun. İlk 3 ayağı bildiysen kuponu at tebrik edelim1 ve 2. ayak doldurmuşsun ne konusuyon sen ya , birde at mühendisi olacan
Elmayemeye devam koooo