nereye verir 10kHepsı favorı gelse bıle altılı suan 10k 😀
nereye verir 10kHepsı favorı gelse bıle altılı suan 10k 😀
Cok bılmısler geldı tamam kanka 500 tl verırnereye verir 10k
Hepsi favori gelse sonda 4le 6 bin diyo makinaBu ayakta 7 yıkılırsa paraya gider
Son ayak diğer favoriyide yazsaydın diyecem ama kupon 11k olurduHepsi favori gelse sonda 4le 6 bin diyo makina
6 binden buyuk kupon kabul etmiyor anca ikiye bolecen ben 4un gecilecegine inanmiyorum vincitore daha iyi bi atSon ayak diğer favoriyide yazsaydın diyecem ama kupon 11k olurdu
Yazmadinmi
Burayı yıkmak lazım diğer türlü zorHepsi favori gelse sonda 4le 6 bin diyo makina
Guzel kupon 3 uncu ayagi gecersen benim kupondan iyiEkli dosyayı görüntüle 827438 Yazdimda Keşke risk alıp direkt sabit ganyan bassam 10 k alırdık ama kasamiz yok planıyla altılı yaptık . Bu Ali Yıldız Süper çocuk adam gibi adam bak tuttuğum attı getirdi. Vedat abiste bı aralar karakterliydi karakteri çok bozdu acayip gıcık oluyorum vallaha tam buraya 5 yazacaktım yarış başladı. Ama altılı yaptığım için yanına at yazdık sonuçta müneccim degiliz. Olan parayla bizde altilimizi yaptık Rastgele
Esas 3 uncu ayagi yikmak lazimda biraz zor olsun guzel basladik bir kac ters atla 30bin okurBurayı yıkmak lazım diğer türlü zor
Vallaha oralar riskli 1-2 tane at yazmıştım 550 vardı 720 tutuyordu oralardan at çıkardım . Normalde ilk ayaktan cikardimda yetmedi mesela ilk ayak 7 yi sonradan iş olsun diye ekledimGuzel kupon 3 uncu ayagi gecersen benim kupondan iyi
3.ayakta surdirek atın yanında tek atımız var 3-4-5 gelirse yıkılan biz oluruzEsas 3 uncu ayagi yikmak lazimda biraz zor olsun guzel basladik bir kac ters atla 30bin okur
ters 1 at daha gelırse altılı ucarEsas 3 uncu ayagi yikmak lazimda biraz zor olsun guzel basladik bir kac ters atla 30bin okur
Sanada bolsans kardesim kafanin yattigina oyna sans isi bu bide buyuk harflerle yazmasan hep senin atlar gelir😁BENDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM KUPON ÖNERİNİZE AÇIĞIM
Ama 1 gelirse cok iyi olurda bugun artik buyuk favoriyi yikmazlar bir haftadir yikiliyor3.ayakta surdirek atın yanında tek atımız var 3-4-5 gelirse yıkılan biz oluruz
Cikarmadim tirstim 4.cu 9 6.ci 8 oldu😆@Sansalo sen çıkarabildin mi 8-9 u yoksa ellemedin mi