Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Sansalo | Altılı Ganyan İstanbul 1. Altılı

Kupon Miktarı
5200
Kupon Oranı
1.00

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
Bu ayakta 7 yıkılırsa paraya gider

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,748
1,111
113
Screenshot_2025-08-13-14-05-28-501_com.android.chrome~2.jpg Yazdimda Keşke risk alıp direkt sabit ganyan bassam 10 k alırdık ama kasamiz yok planıyla altılı yaptık . Bu Ali Yıldız Süper çocuk adam gibi adam bak tuttuğum attı getirdi. Vedat abiste bı aralar karakterliydi karakteri çok bozdu acayip gıcık oluyorum vallaha tam buraya 5 yazacaktım yarış başladı. Ama altılı yaptığım için yanına at yazdık sonuçta müneccim degiliz. Olan parayla bizde altilimizi yaptık Rastgele

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,438
1,276
113
Ekli dosyayı görüntüle 827438 Yazdimda Keşke risk alıp direkt sabit ganyan bassam 10 k alırdık ama kasamiz yok planıyla altılı yaptık . Bu Ali Yıldız Süper çocuk adam gibi adam bak tuttuğum attı getirdi. Vedat abiste bı aralar karakterliydi karakteri çok bozdu acayip gıcık oluyorum vallaha tam buraya 5 yazacaktım yarış başladı. Ama altılı yaptığım için yanına at yazdık sonuçta müneccim degiliz. Olan parayla bizde altilimizi yaptık Rastgele
Guzel kupon 3 uncu ayagi gecersen benim kupondan iyi

yvzbskn4545

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,551
459
83
BOL ŞANS DOSTLAR HEPNİİZE

yvzbskn4545

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,551
459
83
BENDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM KUPON ÖNERİNİZE AÇIĞIM

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,748
1,111
113
Guzel kupon 3 uncu ayagi gecersen benim kupondan iyi
Vallaha oralar riskli 1-2 tane at yazmıştım 550 vardı 720 tutuyordu oralardan at çıkardım . Normalde ilk ayaktan cikardimda yetmedi mesela ilk ayak 7 yi sonradan iş olsun diye ekledim