Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Sansalo | Altılı Ganyan İstanbul 1. Altılı

Kupon Miktarı
5200
Kupon Oranı
1.00

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,748
1,111
113
Kardes mevzu oyle degil esas eseklik orda deovalantenin yanina at yazmak ama ben para olsun diye favorileri yikiyom cok sikildigimden tecrube kazandim 10 kere yikiyom 3 unde yikiliyo ozamanda bulursan iyi para veriyor bide bu oyun kucuk parayla oynanmaz
Mevzu eşeklik çünkü ben böyle ayakları yıkarım hep çünkü oyunu kafamda öyle kurup paraya goturuyorum ne hikmetse işte geçen tek geçtik 3. Ayak 1 son ayak 16 çok tutuyorum Normalde altilida o ilk ayak 8 numarada var yani adam gibi yazsam altılıyi 3.5 milyonu bile bulurdum ama işte gelecegi zaman o kısmet bizi kendinden uzaklastiriyor.

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,438
1,276
113
Mevzu eşeklik çünkü ben böyle ayakları yıkarım hep çünkü oyunu kafamda öyle kurup paraya goturuyorum ne hikmetse işte geçen tek geçtik 3. Ayak 1 son ayak 16 çok tutuyorum Normalde altilida o ilk ayak 8 numarada var yani adam gibi yazsam altılıyi 3.5 milyonu bile bulurdum ama işte gelecegi zaman o kısmet bizi kendinden uzaklastiriyor.
Benim ayni beslinin 6 lisida vardi bravejumper tekti headvorker 3 atta vardi kafada cok at vardi kafada guzelgunler cikti geldi para gitti

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
Benim analize göre 2 numara İskit Alp ve 1 numara aybenova çıkıyor burası bakalım ne olacak

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,438
1,276
113
Kafada 8 le 9 u bosa yazmisim cikarsam 1000 liradan fazla ucuzlar 8le 9 cok zor cikarsammi vakitte az

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
Bunlar tam dakikasında kapatıyor ama umarım yetişirsin

yvzbskn4545

Tanınmış üye