Geldi senin para@Sansalo mesajına döndüm kral dm
Geldi senin para@Sansalo mesajına döndüm kral dm
bu nerenin altılısı kardeşim adanamı yarınki kuponun yanına nerenin altılısı oldunu yazsaydın keşke başlıkda bursa yazıyor doğrumudur herkeze bol şans
Bursabu nerenin altılısı kardeşim adanamı yarınki kuponun yanına nerenin altılısı oldunu yazsaydın keşke herkeze bol şans
Başlığı okusaydin yeterliydi dostumbu nerenin altılısı kardeşim adanamı yarınki kuponun yanına nerenin altılısı oldunu yazsaydın keşke herkeze bol şans
Su birinci altiliyi oynayanlar bi gorsel atsin buraya birinci altili yatar ikinci altili tutarsa 500 tlye kadar zararlari karsilanacak ikinci altiliyi konuya ekledim an alttaki linkBaşlığı okusaydin yeterliydi dostum
Barios kaan basket bu uc arkadas ikinci altilidan ikramiyeye gore odul alacak
Bol şanslar dost ayakları düz bassınBarios kaan basket bu uc arkadas ikinci altilidan ikramiyeye gore odul alacak
Bu arada fahri geldiyse 6/0 olur yazık neden yorum yaptın konuya beeeYazdığın gibi gelsin rastgele
Tebrik ederim hocam daim olsun, umarım bize de nasip olur yakın zamanda bir ikramiye,çok sıkıntılı süreçlerdeyiz1.3.5.8
5.7.8.9
3.4.5
2..5.7.8.9
3.6 (burasi 2.6 olarak degistirildi)
4.5
Beyler bu kuponu imkani olanlar mutlaka degerlendirsin bin lira civari yarin 13.30 da basliyor bugun adananin 2. Altilisini aldik 3 ortak 500binlira verdi darda kalan sigarasi olmayan ozelden yazabilir kisiye gore harclik atilacaktir
Buyur kralSu birinci altiliyi oynayanlar bi gorsel atsin buraya birinci altili yatar ikinci altili tutarsa 500 tlye kadar zararlari karsilanacak ikinci altiliyi konuya ekledim an alttaki link