Kardes numaraya gerek yok kosu 1den basladiysan dogru hemen oynaya bas oynadiktan sonra ss at dogru degilse degistiririzDost özelden numaranı atsana bu nasıl oluyor anlamıyorum hesaba bak ss lerini atayalım tek tek
Kardes numaraya gerek yok kosu 1den basladiysan dogru hemen oynaya bas oynadiktan sonra ss at dogru degilse degistiririzDost özelden numaranı atsana bu nasıl oluyor anlamıyorum hesaba bak ss lerini atayalım tek tek
Tamam sohbette kal hemen atıyorumKardes numaraya gerek yok kosu 1den basladiysan dogru hemen oynaya bas oynadiktan sonra ss at dogru degilse degistiririz
Tebrikler gönlü zengin arkadaşım1.3.5.8
5.7.8.9
3.4.5
2..5.7.8.9
3.6
4.5
Beyler bu kuponu imkani olanlar mutlaka degerlendirsin bin lira civari yarin 13.30 da basliyor bugun adananin 2. Altilisini aldik 3 ortak 500binlira verdi darda kalan sigarasi olmayan ozelden yazabilir kisiye gore harclik atilacaktir
Hayırlı olsun özelden yazayım mı1.3.5.8
5.7.8.9
3.4.5
2..5.7.8.9
3.6
4.5
Beyler bu kuponu imkani olanlar mutlaka degerlendirsin bin lira civari yarin 13.30 da basliyor bugun adananin 2. Altilisini aldik 3 ortak 500binlira verdi darda kalan sigarasi olmayan ozelden yazabilir kisiye gore harclik atilacaktir
Kaan yanlis oldu kardes iptal et aynisini 5. Kosu 2.6 yazican ben sablona yanlis yazmisim@Sansalo doğru mu bakar mısın
Tamam atıcam tekrar bekleKaan yanlis oldu kardes iptal et aynisini 5. Kosu 2.6 yazican ben sablona yanlis yazmisim
Doğru mu şimdiKaan yanlis oldu kardes iptal et aynisini 5. Kosu 2.6 yazican ben sablona yanlis yazmisim
Kesene bereket dostumGeldi paran
Doğru mu şimdi
Dogru bolsansDoğru mu şimdi
Hadi rastgele tutarsa hatırlatır mısın ben anlamam bunuDogru bolsans
Ozelden iban atan arkadaslar dagitim bitmistir bu saatten sonra para gelmez kusura bakmayin gec kalan arkadaslara bi dahaki dagitimda oncelik verilecekKesene bereket dostum
Beyler dm dolu okuyamiyorum dmden yazilmasin artik para bittiOzelden iban atan arkadaslar dagitim bitmistir bu saatten sonra para gelmez kusura bakmayin gec kalan arkadaslara bi dahaki dagitimda oncelik verilecek
Vay be yönetici başkanlar kadar adam dolu ya helal 😃Beyler dm dolu okuyamiyorum dmden yazilmasin artik para bitti
Şansına ortak olduk bol şans1.3.5.8
5.7.8.9
3.4.5
2..5.7.8.9
3.6 (burasi 2.6 olarak degistirildi)
4.5
Beyler dm den yazan gec kalan arkadaslari yada daha sonra yazip sigara vs. Isteyen arkadaslari elimden geldigince kirmadim fakat banka fast adedinden dolayi kisit koydu hesaba artik gonderemiyorum kusura bakmayin@Sansalo mesajına döndüm kral dm
Borc bulup senin kupona bastık, şansına ortak olduk.Beyler dm den yazan gec kalan arkadaslari yada daha sonra yazip sigara vs. Isteyen arkadaslari elimden geldigince kirmadim fakat banka fast adedinden dolayi kisit koydu hesaba artik gonderemiyorum kusura bakmayin