Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Sansalo / Altılı Ganyan Ankara 2.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
Beyler takip olmadigi icin sadece 1 kisiye odul dagitilacaktir oda bastan beri takip ettigi icin bolsans yildiray insallah favoriyi yikariz
Merak ettim bu ekurilerin gelmeyeceğine emin misin yoksa sırf para versin umudu ile mi yıktın ?

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
Bugune kadar birkac kuponumu gordun hic paraya oynamadigimi gordunmu ekurilerin gelecegi altili bizi kurtarmaz
Dost ilk kez sana denk geldim . Yanlis anlama görüntü paylasabilirim bunu sormamda ki kasıt şuydu para vermez diyorsun ya . Ben bu ekurilere inanirken sırf para verdin diye patlatmam kuponu ekurileride tek atip o ayağa yazdığın kadar misli yapsan aynı mantık olurdu . Sormamdaki amaç duyumun filan mı var satış koşusu ya o mana da sordum yoksa düşüncen yanlış dostum mislisi yine güzel vericek

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
Dost ilk kez sana denk geldim . Yanlis anlama görüntü paylasabilirim bunu sormamda ki kasıt şuydu para vermez diyorsun ya . Ben bu ekurilere inanirken sırf para verdin diye patlatmam kuponu ekurileride tek atip o ayağa yazdığın kadar misli yapsan aynı mantık olurdu . Sormamdaki amaç duyumun filan mı var satış koşusu ya o mana da sordum yoksa düşüncen yanlış dostum mislisi yine güzel vericek
Kardes ilk kez bana denk gelmedin hafizan zayif senin 100bin aldigin konudada konusmustuk sonra benim konularimada gelmistin misli yapsan ayni mantik olmaz kardes ekurilerle bu altilinin verecegi 5 bin 10 bin ama bi otuz ganyan bi 20 ganyan la 10milyon verir bizim altili oynama seklimiz bu ekuriler yuzde 90 gelir biz umut pesindeyiz

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
Kardes ilk kez bana denk gelmedin hafizan zayif senin 100bin aldigin konudada konusmustuk sonra benim konularimada gelmistin misli yapsan ayni mantik olmaz kardes ekurilerle bu altilinin verecegi 5 bin 10 bin ama bi otuz ganyan bi 20 ganyan la 10milyon verir bizim altili oynama seklimiz bu ekuriler yuzde 90 gelir biz umut pesindeyiz
Dediğimi anlamadın ki bol şans sana umarım patlar

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,992
113
8 i çıkardılar en kötü eküriler gelse bile 2 misli olcak tek teselli o olur ama yıkılsın inş

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
Favorisi 40 k attığı riske değdi son ayak bol şans

Wolking

Satır köfte satış Lmt A.Ş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,095
242
63
Bu kupon sonda yatar

Wolking

Satır köfte satış Lmt A.Ş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,095
242
63
Hattat gelmiş geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...