Herkese bol sans
Ekli dosyalar
-
204.6 KB Görüntüleme: 49
-
191.5 KB Görüntüleme: 49
-
233.6 KB Görüntüleme: 44
Bol şansHerkese bol sans
bolşansHerkese bol sans
Miktara gore dagitim olacaktir kar zarara bakilmayacaktir kuponun tutmasi yeterliBol şans ustad
Bol şans @Sansalo son ayak Toprak Beyi geçilmez değerlendir ben oynayamadımHerkese bol sans
Cok mu guveniyon degistireyimmi kalbimdesinle ikisiniBol şans @Sansalo son ayak Toprak Beyi geçilmez değerlendir ben oynayamadım
Bence kafaya çıkıcak çıkıp bitirmesi lazım eşşek hepsi arkadan gelen zor olurCok mu guveniyon degistireyimmi kalbimdesinle ikisini
Ayni biraktim ikinci ayak bi supriz getiremedik@Sansalo değiştirdin mi aynı kaldı mı kupon ne yaptın takip ediyim
Aynen 1 kazanır a girdi bi ara arttıramadıAyni biraktim ikinci ayak bi supriz getiremedik
@Muhasebe90 ooo sen nerdesin reis ya yoksun bayağıdırBol şans tekin geldi bura patlarsa güzel alirsin
Beyler takip olmadigi icin sadece 1 kisiye odul dagitilacaktir oda bastan beri takip ettigi icin bolsans yildiray insallah favoriyi yikariz@Sansalo kalbimdesin i getirdik inş şimdi ekürileri yıkarsak çok para yapar
Anlamıyoruz bro o yuzden takip edemedikBeyler takip olmadigi icin sadece 1 kisiye odul dagitilacaktir oda bastan beri takip ettigi icin bolsans yildiray insallah favoriyi yikariz
İnş yıkılır 4’le 5 iyi at onlardan bi patlama bekliyorumBeyler takip olmadigi icin sadece 1 kisiye odul dagitilacaktir oda bastan beri takip ettigi icin bolsans yildiray insallah favoriyi yikariz
Bol şans attigin tutsunHerkese bol sans
2 gündür geldim hanım okuldan dolayı tatildi aldım çocuğu da TR gezdik durduk paranın dibini bulunca oturduk yerimize )@Muhasebe90 ooo sen nerdesin reis ya yoksun bayağıdır