- 2,953
- 1,500
- 113
Adam 3 atta yazmamış sen h yaptigina değmedi gibi diyosun geçmiş olsun @stalleno2 geldi 3. at ama h yaptığına değmedi gibi
Adam 3 atta yazmamış sen h yaptigina değmedi gibi diyosun geçmiş olsun @stalleno2 geldi 3. at ama h yaptığına değmedi gibi
Kardes bu ayakta ufak bisey 3 numaraya atabilirsin 1 gelmezse 3 gelir ganyani 6nerdeeee şansımızı zorluyoz işte abi
birader bu oyunu 1 kişi oynamıyor aç agf bak, atta %21 oynanma var 3 atta yazıp geçersin zaten 5 at koşuyor %9 veya %14 gelmedi dolayısıyla değmedi 1 kişi yazmadı diye oo denilecek bi şey dğeilAdam 3 atta yazmamış sen h yaptigina değmedi gibi diyosun geçmiş olsun @stalleno
Dost bana sorarsan ilk 3 atı kapatmak mı yoksa 5 at koşan yarışta h yapmak mı h yapmak derimbirader bu oyunu 1 kişi oynamıyor aç agf bak, atta %21 oynanma var 3 atta yazıp geçersin zaten 5 at koşuyor %9 veya %14 gelmedi dolayısıyla değmedi 1 kişi yazmadı diye oo denilecek bi şey dğeil
bakalımKardes bu ayakta ufak bisey 3 numaraya atabilirsin 1 gelmezse 3 gelir ganyani 6
tamam dersin de gelmedi işte eşek dolayısıyla değmedi gelse değerdiDost bana sorarsan ilk 3 atı kapatmak mı yoksa 5 at koşan yarışta h yapmak mı h yapmak derim
Cok almisin ufak atsaydin insallahbakalım
Bol şans dosttbakalım
sağlık olsun abiCok almisin ufak atsaydin insallah
Sağlık olsun dost bidakine artık inşallahsağlık olsun abi
Daha sana bisey soylemem aslanim vuruyon gozunun ustune saglik olsun insallah altili tutarda telafi ederizsağlık olsun abi
Hismani yazarak kendimizi patlattik ben böyle gelicek atı 7 at yazdığım zamanda bilerek yazmıyorumEkli dosyayı görüntüle 828872 Bolsans rastgele
Simdi altilinin zort dedigi yer kusuniliyi iyi bi essek gecerse parayi aliriz tabi bide son var2 numara mahall kazandı 4.80 ganyan
Burda 5i yıkmak lazım yıkılırsa çok iyiSimdi altilinin zort dedigi yer kusuniliyi iyi bi essek gecerse parayi aliriz tabi bide son var
canın sağolsun abiDaha sana bisey soylemem aslanim vuruyon gozunun ustune saglik olsun insallah altili tutarda telafi ederiz