Vallaha 4 dur tekrarini izliyorum . Şu lanet oyunu kurmak çok zor kafa tek girebilsen bizde şans yok ben zaten inanmıyorum büyük bir oyun bulabileceğime , Doğu yarışları daha iyi çıkan geliyor en azından sende varsa devam ediyorsun
Vallaha 4 dur tekrarini izliyorum . Şu lanet oyunu kurmak çok zor kafa tek girebilsen bizde şans yok ben zaten inanmıyorum büyük bir oyun bulabileceğime , Doğu yarışları daha iyi çıkan geliyor en azından sende varsa devam ediyorsun
Verir esseklik ettik 14u gozumuzde cok buyuttuk normalde 4 12 yaz gecTahmini tevzi 92k gösteriyor
Sağlık olsun abi 14 gelse daha çok üzülürdükVerir esseklik ettik 14u gozumuzde cok buyuttuk normalde 4 12 yaz gec
10 boy gec cikti 8 inci olduSağlık olsun abi 14 gelse daha çok üzülürdük
Biriside zaten attan düştü10 boy gec cikti 8 inci oldu
Benim kumarim biter para bulabilirsem yarin istanbul yarislarinda gorusuruzBiriside zaten attan düştü
sağlık olsun abi şimdi bakabildim yarışa akyavuzla iyi anlaşıyo bu general briella
Ya bizi yanilttilar 14le yoksa 4 12 yaz gecsağlık olsun abi şimdi bakabildim yarışa akyavuzla iyi anlaşıyo bu general briella
kötü enerji olmasın diye demedim ama 4 yazılırdı buraya be abi neyse nasip ne diyelimYa bizi yanilttilar 14le yoksa 4 12 yaz gec
@stalleno simdi bi abim 3000 dolar yolladi hazir ol yarina bultenini al calis kasa 40bin hedef tevzii😆Yüzde 80 Agf yıkıldı Allah kahretsin bizde şans yokki ganyan basacaktim 200 lira vardı 2 no ya yapistircaktim gec kaldım sabit ganyani 50 lira ben oynasam kesin 1 kafayı koyardı potada
Hocam ben sana bişey soyliyimmi ben şu tuttuğum atlara ganyan bassam günlük dehşet kâr yapardim. Seninde tek sorunun bence yüksek oynadığın için tuttuğun atlardan ziyade sağlama almak için cekinceli oynuyorsun o yüzden oyun kuramiyorsun. Hadi biz yine en baba 500 liralık yapıyoruz birim fiyat zamlarindan sonra bu paralara bulmak imkansizlasti en iyisi 5 li ama sonduzlukte altılı oynadığın tutarın yarısını iade veriyor ertesi gün onun için oynuyorum kasa oldukça.@stalleno simdi bi abim 3000 dolar yolladi hazir ol yarina bultenini al calis kasa 40bin hedef tevzii😆
Simdi yetistirebilirsem bi besli yapayim citir izlerizYüzde 80 Agf yıkıldı Allah kahretsin bizde şans yokki ganyan basacaktim 200 lira vardı 2 no ya yapistircaktim gec kaldım sabit ganyani 50 lira ben oynasam kesin 1 kafayı koyardı potada
Bende de kasa var o basamadigim 200 TL duruyor ama akşama yabancı yapicam altılı ganyan en azından yatarsa yarın 100 lira iade versinSimdi yetistirebilirsem bi besli yapayim citir izleriz
Kafadan yattik lan 4 atta 3 geldi buraya atamadim son anda yaptim neyse bi citir dortlu sonBende de kasa var o basamadigim 200 TL duruyor ama akşama yabancı yapicam altılı ganyan en azından yatarsa yarın 100 lira iade versin
Hocam ben diyarbikara çıkarıyorum Doğu yarışları en iyisi birazdan paylasicam oynayinca burda.Kafadan yattik lan 4 atta 3 geldi buraya atamadim son anda yaptim neyse bi citir dortlu son
Aga bulamayiz amedi onlar yapmistir bi ayarHocam ben diyarbikara çıkarıyorum Doğu yarışları en iyisi birazdan paylasicam oynayinca burda.
Tamam bende bakiyom ben 1000 liradan fazla oynamam diyara uzuluyomHocam ben diyarbikara çıkarıyorum Doğu yarışları en iyisi birazdan paylasicam oynayinca burda.