Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Sansalo | Altılı Ganyan Ankara 1.Altılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
4200
Kupon Oranı
1.01

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,753
1,113
113
@blanks @jrhusojr06 @stalleno gecmis olsun kardesim nasibimizde yokmus
Vallaha 4 dur tekrarini izliyorum . Şu lanet oyunu kurmak çok zor kafa tek girebilsen bizde şans yok ben zaten inanmıyorum büyük bir oyun bulabileceğime , Doğu yarışları daha iyi çıkan geliyor en azından sende varsa devam ediyorsun

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,753
1,113
113
Yüzde 80 Agf yıkıldı Allah kahretsin bizde şans yokki ganyan basacaktim 200 lira vardı 2 no ya yapistircaktim gec kaldım sabit ganyani 50 lira ben oynasam kesin 1 kafayı koyardı potada

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,293
113
Yüzde 80 Agf yıkıldı Allah kahretsin bizde şans yokki ganyan basacaktim 200 lira vardı 2 no ya yapistircaktim gec kaldım sabit ganyani 50 lira ben oynasam kesin 1 kafayı koyardı potada
@stalleno simdi bi abim 3000 dolar yolladi hazir ol yarina bultenini al calis kasa 40bin hedef tevzii😆

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,753
1,113
113
@stalleno simdi bi abim 3000 dolar yolladi hazir ol yarina bultenini al calis kasa 40bin hedef tevzii😆
Hocam ben sana bişey soyliyimmi ben şu tuttuğum atlara ganyan bassam günlük dehşet kâr yapardim. Seninde tek sorunun bence yüksek oynadığın için tuttuğun atlardan ziyade sağlama almak için cekinceli oynuyorsun o yüzden oyun kuramiyorsun. Hadi biz yine en baba 500 liralık yapıyoruz birim fiyat zamlarindan sonra bu paralara bulmak imkansizlasti en iyisi 5 li ama sonduzlukte altılı oynadığın tutarın yarısını iade veriyor ertesi gün onun için oynuyorum kasa oldukça.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...