Su sakarya macina yuklu girecektim inanirmisin 3.75 yaris maris derken vakit kaybettik bak yukardaki sayfalara o mactan hic korkma en saglami o dedim blanksaÇok iyi oldu bu
Su sakarya macina yuklu girecektim inanirmisin 3.75 yaris maris derken vakit kaybettik bak yukardaki sayfalara o mactan hic korkma en saglami o dedim blanksaÇok iyi oldu bu
Gördüm abi keşke dediğim gibi bi 4,5 üste 8 orandan 10k vursaydın beee çok efsane olacaktıSu sakarya macina yuklu girecektim inanirmisin 3.75 yaris maris derken vakit kaybettik bak yukardaki sayfalara o mactan hic korkma en saglami o dedim blanksa
Neyse siktiret biz cok kazaniriz isimiz bu bugun olmaz yarin olur milleti uyandirmayin boyle az kisi iyiyiz hem kazaninca herkese bol duser😆Gördüm abi keşke dediğim gibi bi 4,5 üste 8 orandan 10k vursaydın beee çok efsane olacaktı
Bu kim amg sedat bucakin soforune benziyo😆Biriktiriyorum 15 tl oldu zengin olcam
Aynen abi hehe 🤣🤣 gece vardiyasındayım yatmadan beni gör boş geçme gece kazanalım 🤣🤣Neyse siktiret biz cok kazaniriz isimiz bu bugun olmaz yarin olur milleti uyandirmayin boyle az kisi iyiyiz hem kazaninca herkese bol duser😆
Ahhahahsjdjddjd 🤣🤣🤣🤣Bu kim amg sedat bucakin soforune benziyo😆
Kuponu tuttur parani al olum burasi hacibaba tekkesimi aw aksama kadar 20 kisi para istiyor😆Aynen abi hehe 🤣🤣 gece vardiyasındayım yatmadan beni gör boş geçme gece kazanalım 🤣🤣
Sustum abim terso anlaşıldık sanırım 🖖Kuponu tuttur parani al olum burasi hacibaba tekkesimi aw aksama kadar 20 kisi para istiyor😆
Tamam sen bi iban at duruma gore bakalimSustum abim terso anlaşıldık sanırım 🖖
Tamam önemli değil abi canını sıkmak istemedim öyle diyerek yanlış anladın sen dm den bi konuşuruz anlarsın sende durumu 🙏⛏Tamam sen bi iban at duruma gore bakalim
Dm attım abiTamam sen bi iban at duruma gore bakalim
Oyun tarzı malesef orkuna göre değil geri 8 de oynuyor oyun kurmaya çalışıyor benfica da daha hucumdaydi oyun tarzının değişmesi lazım soljkaerle bu lig de ya da günümüz futbolunda zorŞu Orkun ne kadar bos bir transfer Gedsom bin basardı buna (Fenerliyim)