Bol sans kupon bayagi buyuk olmus kardes.keske 1 yerde risk alip tek ataydin dier ayaklari essekleseydin biraz.umarim gelirde para verirBugün 99.Gazi koşusuna şöyle bir kupon yaptım ikramiyeyi göre dağıtım olacaktır.
Yükleniyor…
nsn.page.link
Şair ne yazmış at kazanacak dememiş. Karataş şampiyonlar şampiyonu sihirbaz Karataş demiş bole bildik bole herkes bilir demişKarataş mı koşuyo at koşuyo at gitmiycem derse üstündeki ne yapcak 😊
Bol şansBugün 99.Gazi koşusuna şöyle bir kupon yaptım ikramiyeyi göre dağıtım olacaktır.
Yükleniyor…
nsn.page.link
3.ortak bakarsın para verirBol sans kupon bayagi buyuk olmus kardes.keske 1 yerde risk alip tek ataydin dier ayaklari essekleseydin biraz.umarim gelirde para verir
Kafadan mehmetgilleri tek atacaktım arkadaş ısrar etti nacarlı diye yatmaz inşallahkafadan yatmazsa gzel kupon
Yer yok para yoktu zaten sırf gazi oynayalım diye yaptıkDostum ilk ayak 1 Kral Sultan yazmanı öneririm bugün çok koşcak
bol şansBugün 99.Gazi koşusuna şöyle bir kupon yaptım ikramiyeyi göre dağıtım olacaktır.
Yükleniyor…
nsn.page.link
Valla sen biliyon ben söyliyim üstümde kalmasınYer yok para yoktu zaten sırf gazi oynayalım diye yaptık
Altılı nın ne vericeğini koşmadan biliyorsan sen büyük oyuncusun bak teksiz kupon yapmışız tevzi 30milyonKupon gelirde bize birşey düşmez zaten on bin anca verir buna
Çok büyük sürprizler var onları atlamışsın ama bolşans gelebilir kuponAltılı nın ne vericeğini koşmadan biliyorsan sen büyük oyuncusun bak teksiz kupon yapmışız tevzi 30milyon
Kaybetti konu kilitBol şans
Bol şanslarBugün 99.Gazi koşusuna şöyle bir kupon yaptım ikramiyeyi göre dağıtım olacaktır.
Yükleniyor…
nsn.page.link