- 8,524
- 3,867
- 113
250 lirayla girip slotta max win alıp çekmek yerine rulet oynayıp 2.8 milyon yapacak cesaretleri var ama babalarına söyleyecek cesaretleri yokYalancıyı öpmedikleri için böyle oluyor
250 lirayla girip slotta max win alıp çekmek yerine rulet oynayıp 2.8 milyon yapacak cesaretleri var ama babalarına söyleyecek cesaretleri yokYalancıyı öpmedikleri için böyle oluyor
Arkadaş çok inanarak sıkmış ama kurgu biraz zayıf kalmış. Olaylar arası neden sonuç ilişkilerinde de birtakım anlamsızlık mevcut. O yüzden filme puanım 2/10250 lirayla girip slotta max win alıp çekmek yerine rulet oynayıp 2.8 milyon yapacak cesaretleri var ama babalarına söyleyecek cesaretleri yok![]()
2.8 den 700 e düşsem zararı çıkarayım diye tekrar oynar en az 1 çekerim diye sıfırlardım
Peki neden doğru söylesinHerşey tamamda neden yalan söylesin saçma yani ben arkadaşa inanıyorum
Dogruyu söylemesi yalan söylemesinden çok daha mantıklı geliyorPeki neden doğru söylesin
Yo kndimKral kuponu Telegram’dan mı verdiler
bu paralara nasıl çıkıyorsunuz ki helal olsun ben 20 görsem çekerimHayatımda gördüğüm en büyük rakam
800 k site TÜMBET çekim o gece 50 k ben bir eşeğim diye diye uyudum 1 ay 2 yıl öceki bir mevzu
Bu padisahbet denen dolandiricilar bırak 250k odemeyi 1k bile odemiyorMayis ayında bende ufak showlar yaptm 😁
Valla ödemelerim orda bana baya ödeme yaptı sorunsuzBu padisahbet denen dolandiricilar bırak 250k odemeyi 1k bile odemiyor