Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şans

Mehmet2928

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
384
184
43
Arkadaşlar Yaşadığım Mahallede 2 Genç Site ismi vermiycem 250 TL ile Malum sitede önce Zeus oynuyorlar Maxwin Sonra rulet sonra gate sweet sugar tekrar rulet kasayı 2.8 milyon yapıyorlar sonra gençler babasından korktuğu için 50 bin scarter satın alarak parayi 700 bine indiriyorlar ve babasına diyorlar babası arkadaşım beni aradı şaşırdım 2.8 den 700 bine neyse tek çekim hakkı varmış sitede genclerin birinin üzerine payfix açtık çekimi verdik site genci aradı konuştu kaç TL yatirdin yöntem ne hangi oyunları oynadın vs vs sonra çekimi ödediler ben 6 yıldır slot oynuyorum 50 bin kazanç üstünü göremedim.. site tek kalemde çekimi ödedi ilk defa payfixte 700 bin rakamını görünce kısa bir şok gecirdik.. şans bir kere gelir gencler degerlendiremedi..

Dogukan3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
63
28
Arkadaşlar Yaşadığım Mahallede 2 Genç Site ismi vermiycem 250 TL ile Malum sitede önce Zeus oynuyorlar Maxwin Sonra rulet sonra gate sweet sugar tekrar rulet kasayı 2.8 milyon yapıyorlar sonra gençler babasından korktuğu için 50 bin scarter satın alarak parayi 700 bine indiriyorlar ve babasına diyorlar babası arkadaşım beni aradı şaşırdım 2.8 den 700 bine neyse tek çekim hakkı varmış sitede genclerin birinin üzerine payfix açtık çekimi verdik site genci aradı konuştu kaç TL yatirdin yöntem ne hangi oyunları oynadın vs vs sonra çekimi ödediler ben 6 yıldır slot oynuyorum 50 bin kazanç üstünü göremedim.. site tek kalemde çekimi ödedi ilk defa payfixte 700 bin rakamını görünce kısa bir şok gecirdik.. şans bir kere gelir gencler degerlendiremedi..
2.8de sıkıtnı yapabilirdi ama tebrikler iyi para

hoseguardian

ᴛᴇғᴇᴄɪ̇
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,764
1,717
113
Uykudan yeni kalkmış kardeşim hikayesini dinleyin

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,043
1,834
113
Babasından niye korkuyo onu anlamadım

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,439
752
113
Saximsi bir hayat :(

Mehmet2928

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
384
184
43
Korkacak bişey yok bu hangi baba olsa 2.8 görünce bence izin verirdi para herşeyi yapar 😂👍
Kral kumar yüzünden intihar eden yuvası dağılan çok olaylar oluyor gençlerde duyuyor etraftan babalar tembihliyor zaten suç ceza yiyenleri duyuyorlar

salarda493

Kaybetmek Ìhtimali olmasaydı..Kim kumar oynardı?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,362
729
113
Mayis ayında bende ufak showlar yaptm 😁

Ekli dosyalar

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
700 bin kazandı
Hem gençliğini hem sağlığını hem paranın en az 8-10 katını kayıp etti geçmiş olsun

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Onlar yarrağı yemedimi şimdi afedersiniz de çok büyük mikilcekler cooook gelir kapısı gorucekler şimdi değil 1 sene sonra da değil Max 2 sene sonra