- 2,952
- 708
- 113
Merhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
Bol şansMerhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
Bol şanslar agaMerhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
Teşekkürler başkanım. SeviliyorsunBol şanslar aga
Cok bol şans dostMerhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
Bol şans dostMerhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
Eyvallah aga sende cansınTeşekkürler başkanım. Seviliyorsun
bol şans dostMerhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
Bol şanslar olsun dost. Aynı zamanda evlenmeden önce bu illetten kurtulman dileğiyle, zira ikisi bir arada yürümüyorMerhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
65 yaşında düğün hımsssss 😁Merhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
Bol şanslarin olsun kral @sinansrml63Merhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
Bol şanslar dostt şans seninle olsunMerhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
Bolsanss dostMerhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
Bol şanslar. Şimdiden mutluluklar. 39k düğün için kullansan daha iyi olmaz mı?Merhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
Bol şansMerhaba. Kasa bir arkadaşımla ortak ama yönetim bende. Bilen dostlarım vardır haftaya cumartesi düğünüm var. 2-2,5 adım bilebilirsek kötü gün dostlarımızı ve mutlaka kuponu takip eden birkaç arkadaşıma ulaşırız
Evet bu konuda çok kararlıyım. Kendime hakim olup bu illetle içli dışlı olacaksam miktarı ayda 5-6 bandında tutacağımBol şanslar olsun dost. Aynı zamanda evlenmeden önce bu illetten kurtulman dileğiyle, zira ikisi bir arada yürümüyor
İnşllah dostum. Güzel dileklerinize ve güzel temennilerinize ihtiyacım varbol şanslar dostum hayırlısıyla güzel kazanç sağlayıp düğünde kafan rahat olur inşallah
Ya hak @sinansrml63Adım 1