26 Kas 2024 #41 gmhasan12 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 114 58 28 Penaltı' Alıntı: BTC türk Genişletmek için tıkla ... normal ceza gelmesi dostum türk borsalarını devlet inceliyor, gateio binance global filan kullanmak lazım onları inceleme yetkisi yokmuş
Penaltı' Alıntı: BTC türk Genişletmek için tıkla ... normal ceza gelmesi dostum türk borsalarını devlet inceliyor, gateio binance global filan kullanmak lazım onları inceleme yetkisi yokmuş
26 Kas 2024 #42 1 1907eee Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,799 522 113 MR.YK' Alıntı: Beyler burda ben ne almışım ne kadar hapis yatarım sizce Genişletmek için tıkla ... BAŞKA YOKMU CEZAN BU NE OĞLUM TRCAVÜZMÜ ETTİN BİRİSİNE
MR.YK' Alıntı: Beyler burda ben ne almışım ne kadar hapis yatarım sizce Genişletmek için tıkla ... BAŞKA YOKMU CEZAN BU NE OĞLUM TRCAVÜZMÜ ETTİN BİRİSİNE
26 Kas 2024 #43 ENSTY 'Süper Mario' Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 23,780 10,595 113 Faga' Alıntı: Beyler bu tür cezalar uyapta hukuk olarak tiklayinca mi gözüküyor bide ben bakayım inşallah bir pok yoktur Genişletmek için tıkla ... E devlete bak direk mahkeme sorgula
Faga' Alıntı: Beyler bu tür cezalar uyapta hukuk olarak tiklayinca mi gözüküyor bide ben bakayım inşallah bir pok yoktur Genişletmek için tıkla ... E devlete bak direk mahkeme sorgula
26 Kas 2024 #44 Comeon Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,267 571 113 Aqua90' Alıntı: Hem para hem hapis cezası vermişler dost iyi oku Genişletmek için tıkla ... Okudum zaten üstteki ne değil alttakine bak bi cezası 1/3 oranında yukseltilip 450 güne çıkarılmış 450 günde maddi durumundan ötürü günlük 20 tl den 9000 tl olarak para cezasına çevrilmiş
Aqua90' Alıntı: Hem para hem hapis cezası vermişler dost iyi oku Genişletmek için tıkla ... Okudum zaten üstteki ne değil alttakine bak bi cezası 1/3 oranında yukseltilip 450 güne çıkarılmış 450 günde maddi durumundan ötürü günlük 20 tl den 9000 tl olarak para cezasına çevrilmiş