Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sanayi Ustaları

sancaktar1990

Karizma1967
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,099
205
63
Buradan sanayi ustası olan akrabası olan falan varsa vallahi aldıkları para helal değil malzeme parasından çok işçilik parası alıyorlar

Bugün motorun arka teker vidasi sökülüp kendi kendine düşmüş mecburen teker firlamasin diye hemen yaptırmam gerekiyordu yaptırdım 10 tl lik somun taktı yaklaşık 5 dakika sürdü işlem 400 tl para aldı
Herkes bir birini kazıkliyor sonuç araç sahiplerine patlıyor hepsi için geçerli değil tabi ama dükkan kirası usta maaş giderler bir yerden çıkması lazim

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,216
1,221
113
Sanayi 1 telefoncular 2 zerre güvenmem tabi işini hakkıyla yapanlara selam olsun

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,686
730
113
araba arızası total 25 k 12 k parca 13 k iscilik

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Emlakçılar ve oto galericiler çok komik insanlar gerçekten. Örneğin evin piyasası 6 milyon tl ediyorsa, 5 veya 5.5 milyon liraya satarız derler. Ulan be kamil ben zaten o paralara inecek olsam kendim de hemen müşteri bulurum. Sana ne diye komisyon yedireyim. Salaklara bak. Oto galericiler de aynı şekilde

Hemen malı ucuzdan satıp komisyon indirme derdindeler. Satanın malı piç olmuş hiç umurlarında değil tabi

Son düzenleme:

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,796
6,606
113
Emlakçılar ve oto galericiler çok komik insanlar gerçekten. Örneğin evin piyasası 6 milyon tl ediyorsa, 5 veya 5.5 milyon liraya satarız derler. Ulan be kamil ben zaten o paralara inecek olsam kendim de hemen müşteri bulurum. Sana ne diye komisyon yedireyim. Salaklara bak. Oto galericiler de aynı şekilde

Hemen malı ucuzdan satıp komisyon indirme derdindeler. Satanın malı piç olmuş hiç umurlarında değil tabi
Emlakcilik ve galericilik zaten bir meslek değildir çevren varsa paran varsa herkesin yapabileceği bir iştir

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Daha yeni arabaya motor yaptırdım 120 .000 tl arabanın kendisi zaten 200 , halen daha masrafı var , işçilik pahalı bu ülkede, adam iki kılavuz çekiyor 3000 tl yaziyor şaka gibi

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Bu ülkede birine muhtaç kaldığın zaman öpmeme ihtimalleri yok bu usta vs olaylarında sadece işçilik para ettiği için fiyatlandırmayı kafalarına göre yapıyorlar aynı berberler gibi bunlara da fiyat listesi vs bi uygulama gelmesi lazım

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,673
2,418
113
Buradan sanayi ustası olan akrabası olan falan varsa vallahi aldıkları para helal değil malzeme parasından çok işçilik parası alıyorlar

Bugün motorun arka teker vidasi sökülüp kendi kendine düşmüş mecburen teker firlamasin diye hemen yaptırmam gerekiyordu yaptırdım 10 tl lik somun taktı yaklaşık 5 dakika sürdü işlem 400 tl para aldı
Tamamda ne alsın 100 tl mi alsın para pul olmuş sen verdiğin 400 tl nin hesabını yapıyorsun..

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
472
83
Öyle öyle de ülkenin adamı bozuk hoca nere gidersen git herkes sana parmak atma derdinde

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Bu ülkede birine muhtaç kaldığın zaman öpmeme ihtimalleri yok bu usta vs olaylarında sadece işçilik para ettiği için fiyatlandırmayı kafalarına göre yapıyorlar aynı berberler gibi bunlara da fiyat listesi vs bi uygulama gelmesi lazım
Berberlerin dükkan kirasından başka pek bir masrafları da yok. Bence de istedikleri paralar epey abartılı. Zaten fiş te vermiyorlar yani vergi de ödemiyorlar. Aslında bu bile başlı başına suç ama ülkede ne düzgün ki. Çok sınırlı sayıda esnaf fiş kesiyor

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,522
1,070
113

Alırlar. Yanındaki adama pas atamayan öküzler yılda 2 milyon euro vergisiz temiz para alırsa, sanayici de 400 tl ister. M. Şimşek vergi ister, Cengiz vergi ödemek istemez, ben loto isterim, herkes herşeyi ister 🍺 🍺 🍺

Diğer taraftan önce fiyat soraydın iyiydi...

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113

Olum sana bedavaya işmi yapacak lan 400 lira nedir adam işinde gücünde

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
Berberlerin dükkan kirasından başka pek bir masrafları da yok. Bence de istedikleri paralar epey abartılı. Zaten fiş te vermiyorlar yani vergi de ödemiyorlar. Aslında bu bile başlı başına suç ama ülkede ne düzgün ki. Çok sınırlı sayıda esnaf fiş kesiyor
Aynen öyle berberler sikiyor milleti

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,796
6,606
113
Olum sana bedavaya işmi yapacak lan 400 lira nedir adam işinde gücünde
araban bozulduğunda inşallah 20k işçilik yerine 30k işçilik parası alirda görürsün:) işinde gücündeyi

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
araban bozulduğunda inşallah 20k işçilik yerine 30k işçilik parası alirda görürsün:) işinde gücündeyi
Kardeş haklısında 400 tl bir öğle yemeği parası doktor yüzbinler alıyoda kimsenin sesi çıkmıyor bırakta 400 alsın Bi servise

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
İki dklik işlem için ne kadar vereyim deyince at birseyler derler 100 atsan olmaz dersin sorarsın 300 ver yeter derler yeter kelimesini kullanıyorsa bilin ki fazlasıyla alıyor emek mesai ne ise onu al