Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sanayi Ustaları

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
Buradan sanayi ustası olan akrabası olan falan varsa vallahi aldıkları para helal değil malzeme parasından çok işçilik parası alıyorlar

Bugün motorun arka teker vidasi sökülüp kendi kendine düşmüş mecburen teker firlamasin diye hemen yaptırmam gerekiyordu yaptırdım 10 tl lik somun taktı yaklaşık 5 dakika sürdü işlem 400 tl para aldı

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,527
3,089
113
Buradan sanayi ustası olan akrabası olan falan varsa vallahi aldıkları para helal değil malzeme parasından çok işçilik parası alıyorlar

Bugün motorun arka vidasi düşmüş mecburen teker firlamasin diye hemen yaptırmam gerekiyordu yaptırdım 10 tl lik somun taktı yaklaşık 5 dakika sürdü işlem 400 tl para aldı
Dost bu ekonomi de ben bisey demem ya normaldir

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113

Bugün motorun arka vidasi düşmüş mecburen teker firlamasin diye hemen yaptırmam gerekiyordu yaptırdım 10 tl lik somun taktı yaklaşık 5 dakika sürdü işlem 400 tl para aldı
Ustaların %90 ı kansızdır benim yıllardır gittiğim tek ustam var her zaman hakiki fiyat neyse onu aldı yeri geldi almadığı da oldu sonra verirsin diye böyle adamlar bi elin parmağını geçmez parçayı alıp gidersin bu yan sanayi kendi parçacımdan alıp takarım der 1k lık şeye 2k yazar

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Benim minibüste lastik sibop kesti 10 dk demedi sibop değişimi ,300, lira
El mahkum bazı durumlarda birşey diyemiyoruz artık

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
8,177
113
En haramzade meslek grubu avukatlık bu ülkede

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
Hele araban ile sanayiye düşersen ayvayı yedin arabanın 5k arızası varsa olur sana 20k

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
İş bilgisi kazandırır normal, babanın oglumuki senden sadece 10 TL somun parasını alsın