Sıte adı vermıom son 1 senedır bazı sıtede olan sanal fıfa bahıslerını oynuom %100 gol atabılceklerı her pozısyonda topu dısarı atıolar az once yıne 50 yı 500 yapcakken son adımda 1.30 orandan kaybettım 500 yapsam baska sıteden bonus alcaktım. 5x5 fıfa bahsıne oynadım pozısyon altta paylastıgım resım gıbı rakıp oyuncuyla kalecı karsı karsıya rakıp oyuncunun yanında arkasında kımse yok bombos heryerı anlayın dıye arkadakı oyuncuları karaladım. Adam onune sut cekse %100 gol olcak gıdıo topu cıtlerden yukarı atıo bılerek bunun akıl mantıgı varmı. Bu sanal fıfaların cesıtlerı var dıgerlerı 3x3 ve 4x4 onlardada aynısını yapıolar %100 gol pozısyonlarını her seferınde atmıolar oynadıkları oyun canlımı o bıle kesın deıl bılerek gol atmama bahıs alanları alenen kaybettırme sucunu ıslıolar alınan bahıslerı anlık olarak gorup oynayanları yonlendırıolar baska acıklaması olamaz ınsan bunlar yuzunden canına kıyar bunları sıkayet edıcemız bu kurum lısans gıbı bıyer yokmu dupeduz sahtekarlık yapıolar sayısız defa bahsım %100 kazancakken gol atmıolar bılerek. Sut cekse kıl payı kalecı kurtarsa sanssızlık dıcek adamlar gole gırenlerı goz gore gore kaybettırıo ınsanların parasına kasdedıolar ne kdr dunya devı sıte olursan ol bu yptıkları alcklıktır sıte adı vermıom bu oyunları oynamayın oynattırmayın uzak durun paramızla rezıl oluoz