- 12,760
- 6,056
- 113
Tekrar etmekte fayda var tekte sil at kafandan@ka1gan dost doğru diyorsun son 1 senedir kontrolsüz oynuyorum bu illeti bankaya fen girdim 400 bin önceden emin ol kazandığımı yerdim bu banka çevre eş dost tefe tüfe büyük sıkıntı
Başın sağolsunHerşeye yazilana inanmayın
Yalan haber doğrusunu ev arkadaşı olan ben anlatayım düzeltme girersen iyi olur, arkadaş geçinemiyordu tayin istedi 3 kere başka il e gönderilmedi sonunda çıkacak başka bir yol bulamadı herseyi kumar yaptınız polisin bir ton sorunu var gazetecisin ya gündeme bakarsan görürsün
Sen ev arkadasımın o rahmetlinin ?Herşeye yazilana inanmayın
Yalan haber doğrusunu ev arkadaşı olan ben anlatayım düzeltme girersen iyi olur, arkadaş geçinemiyordu tayin istedi 3 kere başka il e gönderilmedi sonunda çıkacak başka bir yol bulamadı herseyi kumar yaptınız polisin bir ton sorunu var gazetecisin ya gündeme bakarsan görürsün
Hayır haberi yapan gazeteciye verilen cevabı yapıştırdımSen ev arkadasımın o rahmetlinin ?
Bende sensin zannettimHayır haberi yapan gazeteciye verilen cevabı yapıştırdım
Anladım kral eyvallahHayır haberi yapan gazeteciye verilen cevabı yapıştırdım
Senin ne işin var daha burdaaaaaÇok üzüldüm bu kumar illeti uyuşturucudan beter daha geçen gün babama söz verdim oynamayacağım diye yine yakaladı oda yakalayınca gittim sevdiğim insanada söyledim artık dedim herkes bilsin öyle olunca babam tamam yine ben ödicem borçlarını kızıda isteyelim dedi her şerde bi hayır vardır en önemli şey kumarda borca girmemek kendi paranı ye iç kaybet yine zor ama borç sıkıntı