- 3,584
- 1,942
- 113
Medeniyetle alakası yok 14 yılın patlaması o kadar yıl vermedi sonucuna kendi katlandıişte medeniyet budur bravo kral hep böyle misindir yoksa sadece doktorlara filan mı özel
Medeniyetle alakası yok 14 yılın patlaması o kadar yıl vermedi sonucuna kendi katlandıişte medeniyet budur bravo kral hep böyle misindir yoksa sadece doktorlara filan mı özel
Sağlık çalışanlarını dövenlere direk hapis veriyorlar sen nasıl hapise girmedin kiMedeniyetle alakası yok 14 yılın patlaması o kadar yıl vermedi sonucuna kendi katlandı
Sicil temizSağlık çalışanlarını dövenlere direk hapis veriyorlar sen nasıl hapise girmedin ki
Git dava et ya da şikayet et şiddet mi çözüm adam doktor şiddet uygulanması gereken biri değil özünde.Medeniyetle alakası yok 14 yılın patlaması o kadar yıl vermedi sonucuna kendi katlandı
Kimi kime şikayet edeceksin? Ben yine bir sağlık çalışanı tarafından sağ kolumu kaybedecektim cimere dahi yazdım cevap dahi gelmedi kanıtlı şekilde 15 dikiş var bazı konular da dinlemeden öyle balıklama dalmamak lazım.Git dava et ya da şikayet et şiddet mi çözüm adam doktor şiddet uygulanması gereken biri değil özünde.
Alakası yok. Sicil temiz olana da hapis veriyorlar. Çünkü haberlerde izlemiştim. O dövmeden sonra sicilinin bozulması lazımdıSicil temiz
Rapor vermediler diye doktor dövmüş 🤣 raporluk durum olduğunu koca doktor bilememiş. Ama eleman raporluk olduğunu kendi kendine karar vermişGit dava et ya da şikayet et şiddet mi çözüm adam doktor şiddet uygulanması gereken biri değil özünde.
Mahkeme günü belli olacak bakalımAlakası yok. Sicil temiz olana da hapis veriyorlar. Çünkü haberlerde izlemiştim. O dövmeden sonra sicilinin bozulması lazımdı
öyle balıklama değil de mesela onun şikayet yeri cimer değil belgelerle git sağlk bakanlğına başvuru yap içinden geçelerKimi kime şikayet edeceksin? Ben yine bir sağlık çalışanı tarafından sağ kolumu kaybedecektim cimere dahi yazdım cevap dahi gelmedi kanıtlı şekilde 15 dikiş var bazı konular da dinlemeden öyle balıklama dalmamak lazım.
Olm boş boş bilip bilmeden ne yorum yapıyorsun aw lavuğun karşısında salya sümük dururken kalkıp bakmayıp üstüne hasta olduğuna inanmıyorum diyen bir andavala tabi efendim diyip çıkmak mıdır medeniyetRapor vermediler diye doktor dövmüş 🤣 raporluk durum olduğunu koca doktor bilememiş. Ama eleman raporluk olduğunu kendi kendine karar vermiş
Karşı taraftakiler sağlık çalışanı darp raporları da vardır. Olay anı görüntüleri de. Haklı dahi olsan sağlık çalışanlarına şiddet uygularsan sonu senin için iyi olmaz. Rapor vermedi diye doktor mu dövülürMahkeme günü belli olacak bakalım
Her yolu denedim sonuç çıkmadı malüm muz cumhuriyetinde yaşıyoruzöyle balıklama değil de mesela onun şikayet yeri cimer değil belgelerle git sağlk bakanlğına başvuru yap içinden geçeler
Güzel kardeşim. İyi akşamlar diliyorumKarşı taraftakiler sağlık çalışanı darp raporları da vardır. Olay anı görüntüleri de. Haklı dahi olsan sağlık çalışanlarına şiddet uygularsan sonu senin için iyi olmaz. Rapor vermedi diye doktor mu dövülür
Haklı ol ya da olma sağlık çalışanına şiddet uygularsan sen haksız oluyorsun onu demek istiyorumOlm boş boş bilip bilmeden ne yorum yapıyorsun aw lavuğun karşısında salya sümük dururken kalkıp bakmayıp üstüne hasta olduğuna inanmıyorum diyen bir andavala tabi efendim diyip çıkmak mıdır medeniyet
Avukatın varmı aga ben avukat tutmadım kendim mi konuşucam mahkemedeMahkeme günü belli olacak bakalım
Buradan küfür etsemde veremezsin xDKüfür yenir beyler dm
Avukat istemedim etiler de ki polisler kıyak çıktı istesen denk gelmez hiç bir suçlamayı kabul etme hangi suçlama gelirse önüne reddet sandalyeye ayağım çarptı vurmadım ittim gibi gibi ifade verdimAvukatın varmı aga ben avukat tutmadım kendim mi konuşucam mahkemede
Kanka benim küfür ya seerefsiz ss de almışAvukat istemedim etiler de ki polisler kıyak çıktı istesen denk gelmez hiç bir suçlamayı kabul etme hangi suçlama gelirse önüne reddet sandalyeye ayağım çarptı vurmadım ittim gibi gibi ifade verdim