Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sanal Alem Dava

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,584
1,942
113
Git dava et ya da şikayet et şiddet mi çözüm adam doktor şiddet uygulanması gereken biri değil özünde.
Kimi kime şikayet edeceksin? Ben yine bir sağlık çalışanı tarafından sağ kolumu kaybedecektim cimere dahi yazdım cevap dahi gelmedi kanıtlı şekilde 15 dikiş var bazı konular da dinlemeden öyle balıklama dalmamak lazım.

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,592
1,306
113
Git dava et ya da şikayet et şiddet mi çözüm adam doktor şiddet uygulanması gereken biri değil özünde.
Rapor vermediler diye doktor dövmüş 🤣 raporluk durum olduğunu koca doktor bilememiş. Ama eleman raporluk olduğunu kendi kendine karar vermiş

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
458
83
Kimi kime şikayet edeceksin? Ben yine bir sağlık çalışanı tarafından sağ kolumu kaybedecektim cimere dahi yazdım cevap dahi gelmedi kanıtlı şekilde 15 dikiş var bazı konular da dinlemeden öyle balıklama dalmamak lazım.
öyle balıklama değil de mesela onun şikayet yeri cimer değil belgelerle git sağlk bakanlğına başvuru yap içinden geçeler

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,584
1,942
113
Rapor vermediler diye doktor dövmüş 🤣 raporluk durum olduğunu koca doktor bilememiş. Ama eleman raporluk olduğunu kendi kendine karar vermiş
Olm boş boş bilip bilmeden ne yorum yapıyorsun aw lavuğun karşısında salya sümük dururken kalkıp bakmayıp üstüne hasta olduğuna inanmıyorum diyen bir andavala tabi efendim diyip çıkmak mıdır medeniyet

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,592
1,306
113
Mahkeme günü belli olacak bakalım
Karşı taraftakiler sağlık çalışanı darp raporları da vardır. Olay anı görüntüleri de. Haklı dahi olsan sağlık çalışanlarına şiddet uygularsan sonu senin için iyi olmaz. Rapor vermedi diye doktor mu dövülür

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,584
1,942
113
Karşı taraftakiler sağlık çalışanı darp raporları da vardır. Olay anı görüntüleri de. Haklı dahi olsan sağlık çalışanlarına şiddet uygularsan sonu senin için iyi olmaz. Rapor vermedi diye doktor mu dövülür
Güzel kardeşim. İyi akşamlar diliyorum

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,592
1,306
113
Olm boş boş bilip bilmeden ne yorum yapıyorsun aw lavuğun karşısında salya sümük dururken kalkıp bakmayıp üstüne hasta olduğuna inanmıyorum diyen bir andavala tabi efendim diyip çıkmak mıdır medeniyet
Haklı ol ya da olma sağlık çalışanına şiddet uygularsan sen haksız oluyorsun onu demek istiyorum

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,584
1,942
113
Avukatın varmı aga ben avukat tutmadım kendim mi konuşucam mahkemede
Avukat istemedim etiler de ki polisler kıyak çıktı istesen denk gelmez hiç bir suçlamayı kabul etme hangi suçlama gelirse önüne reddet sandalyeye ayağım çarptı vurmadım ittim gibi gibi ifade verdim

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,965
11,311
113
Avukat istemedim etiler de ki polisler kıyak çıktı istesen denk gelmez hiç bir suçlamayı kabul etme hangi suçlama gelirse önüne reddet sandalyeye ayağım çarptı vurmadım ittim gibi gibi ifade verdim
Kanka benim küfür ya seerefsiz ss de almış