Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sanal Alem Dava

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,640
6,559
113
Sanal Alemde tiktokta twiter instagramda Gidip Kimseye Sövmeyin Bu İşi Meslek Edinenenler Var kendine sövdürtüp dava açıyorlar 40 50k tazminat alıyorlar dikkat edin bizat şahit olduğum olay

(Aslında güzel işmis bende mi girsem acaba )

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,584
1,942
113
Kanka böyle bir konu açtığın için sövenin çok olur merak etme

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,965
11,311
113
Sanal Alemde tiktokta twiter instagramda Gidip Kimseye Sövmeyin Bu İşi Meslek Edinenenler Var kendine sövdürtüp dava açıyorlar 40 50k tazminat alıyorlar dikkat edin bizat şahit olduğum olay

Ayın 21 inde mahkemem var dost hakaret davası konusu mevcut

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,584
1,942
113
Ayın 21 inde mahkemem var dost hakaret davası konusu mevcut
Benim de 26 haziran da sağlık ocağında rapor vermediler diye doktor ve danışma da lavuğu dövdüm denetimli serbestlik var aralıktan bu yana ne çıkar sence

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
1,576
113

Bu konuda çok hak veriyorum sana ve özellikle bazı instagram fenomenleri insanların aklıyla dalga geçicek saçma videolar yapıp milletin bilerek tepkisini almaya çalışıyor millet hakaret edince direk dava açıyorlar onun için salak saçma video çeken insanlar sizin reelsinize düşerse engeli basın geçin

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,965
11,311
113
Bu konuda çok hak veriyorum sana ve özellikle bazı instagram fenomenleri insanların aklıyla dalga geçicek saçma videolar yapıp milletin bilerek tepkisini almaya çalışıyor millet hakaret edince direk dava açıyorlar onun için salak saçma video çeken insanlar sizin reelsinize düşerse engeli basın geçin
Jahrein

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,861
4,535
113

Telegramdan sövsek olur mu

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,592
1,306
113

Kime sövdün de mahkemelik oldun ? 🤣

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,161
13,020
113
yine görülmeyeni görmüş faga. 10 yıldır konusulan mevzuyu gelmiş konu açmıs bi de te allam. senin benim gibilerin değil halihazırda avukatına deli gibi para yağdıranların mevzusu o. geçende biri açıkladı işte sadece 1 süper lig hakeminin 1300 tane hakaret davası varmış.twitterda mavi tick alıp aykırı şeyler milletin damarına basan şeyler yazarak hem mavi tickten etkileşim parası hem de yazdığına küfür edenlere dava açan onlarca tip var.

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,592
1,306
113
Valla birisi bana Twitter'dan küfürler hakaretler özel mesaj ile yazmıştı. Hiç cevap vermedim . Olayda da haklıydım. Bütün görselleri çıkarıp savcılığa gittim sikayet etmiştim. 4 ay sonra mahkeme oldu. 30 bin lira uzlaşma istedim kabul etmedi . Megersem daha önceden 2 tane daha hakaret davası varmış. Önceki davalarıyla birlikte 3 yıl 8 ay ceza aldı segbis ile katıldık adliyede davaya . O yüzden kimseye yazılı sözlü hakaret küfür etmeyin

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113

Kendine sövdürüp tazminat alma işi aklımdan çıkkkkkkkkkkk.🫣

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
458
83
Benim de 26 haziran da sağlık ocağında rapor vermediler diye doktor ve danışma da lavuğu dövdüm denetimli serbestlik var aralıktan bu yana ne çıkar sence
işte medeniyet budur bravo kral hep böyle misindir yoksa sadece doktorlara filan mı özel