Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Samsunspor Hakkında

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,507
9,389
113
Samsunspor ilk yarı itibari ile isteneni verdi, panathinaikosta bi numara olmadığı belli, Samsun burda berabere kalırsa evinde turlar ancak yunan taraftarların taraftarlarımıza lazer tutması pek hoşuma gitmedi, gereken cevap iç sahada verilir diye düşünüyorum şuan bana kalırsa tur şansı

pana %30 Samsun %70

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
844
293
63
Samsun geçer turu hata yapmaz ise

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
199
63
Samsun beklemediğim kadar iyi söylendiği gibi PANA da bir numara yok . Bunlar Shaktar ı nasıl elemiş

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,507
9,389
113
Samsun beklemediğim kadar iyi söylendiği gibi PANA da bir numara yok . Bunlar Shaktar ı nasıl elemiş
shakhtarı elemediler aslında, Ukrayna temsilcisi 50 tane net kaçırdı maç boyu tek kale oynadı top girmeyince girmiyor shakhtar tarafı gününde olsa dışarıdaki maç tarihi farka giderdi

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
199
63
shakhtarı elemediler aslında, Ukrayna temsilcisi 50 tane net kaçırdı maç boyu tek kale oynadı top girmeyince girmiyor shakhtar tarafı gününde olsa dışarıdaki maç tarihi farka giderdi
Ben izlemedim ama ilk yarı geride bekleyip kontra oynuyor 0-0 a çoktan razı

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,507
9,389
113
Ben izlemedim ama ilk yarı geride bekleyip kontra oynuyor 0-0 a çoktan razı
samsun çok zorlanıyor goal yemeden şu maçı bi bitirebilseler tur kapıları açılacakta 45 dk dayanmaları lazım, Allah yardımcıları olsun Samsun’u da Avrupa sahnesinde görmeyi isteriz

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,665
1,911
113
Fener gününde olsa 5 atardı benficaya, Pendik gününde olsa 5 atardı fenere, PSG gününde olsa 5 atardı chelseaye. Mal mal laflar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,953
84,713
113
2.maç işler değişir burda skor bulması iyi oldu umarım korur

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Beyelr maç linki lazım nerden izlicezzz haydi Samsun'un be

Brkdnz26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
713
305
63
Var ol Atatürklü arma helal olsun size 🇹🇷🫶

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,363
1,103
113
Samsunspor ilk yarı itibari ile isteneni verdi, panathinaikosta bi numara olmadığı belli, Samsun burda berabere kalırsa evinde turlar ancak yunan taraftarların taraftarlarımıza lazer tutması pek hoşuma gitmedi, gereken cevap iç sahada verilir diye düşünüyorum şuan bana kalırsa tur şansı

pana %30 Samsun %70
Bu yunanlari duburlerin s..mek lazım 😂😂

Brkdnz26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
713
305
63
Pana direk az daha atıyordu dayanın Aslanlar Bu kez denize değil göz yaşlarını döktürelim Yunanların 🇹🇷🥲