- 1,136
- 647
- 113
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
inşallah öyledir kardeşim ama izlediğimi söylüyorm ceset torbalarıyla cıkardılar inşallah yalan söylemiş oluurmYalan o kanal inanma
neyi nere cekıyonuz olum siz güldürmeyin beni az bu aksam bariKumar bağımlılığı ve Ahaber sevdası, ortak bir yanı var bu iki kişisel özelliğin
Abi tamam mevzu şuan haber değil heyelan olmuşDünyada tek kanal a haber kalsa açmam. Başka kanallara bir bakayım
keşke dogru söylemeseydim ama ...Evet arkadaşlar şuan bakıyorum arkadaş doğru söylüyor
Kral espresso labde en son çay içerken görmüşler senineyi nere cekıyonuz olum siz güldürmeyin beni az bu aksam bari
Abi oluyor olmuyor değil ama insanlık olarak ders çıkarmiyoruz iştekeşke dogru söylemeseydim ama ...
espresso felan bilmem evet cok cay içerimKral espresso labde en son çay içerken görmüşler seni![]()
Memleket ihmaller ülkesi ona kader diyorlar sonraespresso felan bilmem evet cok cay içerimbu arada hergün o bölgeden geçiyoruz be bizde belliydi böyle olacagı oralarda cok calısma vardı makınalar felan yani bu durum geliyorum dedi sanki ihmal var...
buna önlem demiyosn heralde sen ?