- 3,038
- 1,369
- 113
beyler a haberi açın izleyin bakın şuraya cocuklarda vardı sanırm onlarıda kaybettık cok üzücü bi durum 
Çocuk kurtarılmış labeyler a haberi açın izleyin bakın şuraya cocuklarda vardı sanırm onlarıda kaybettık cok üzücü bi durum![]()
kamera görüntülerinde ne biçim düşüyo üzerlerine ya valla cok kötüÇok kötü , Allahım Yardımcıları Olsun, Amin
annelerini kurtardılar baba öldü de , şuan ceset torbası felan getirdiler 2 tane hala devam ediyolar inşallah bişe olmamıstır amaÇocuk kurtarılmış la
Video izledim çok kötü ya inşallah çocuklar kurtular aracın içindenGeçmiş olsun çocuklara bişey olmasın acısı büyük oluyor
La olm sadece baba öldü şuanlık yanlış bilgi verme insanlara anne yaralı cocuk bilinci açık bulundu baba vefat ettişimdi diğeride cıktı 2 çocukta ölü cıktı göcükten allah rahmet eylesin anneleri ne yapsın sımdı tek başına
Insanin basina gelmeyince yaaamayjnca bilmiuor. Heryerde savaş analarin babalarin elinde ölüyor cocuklar boyle dunya olmaz olsun arkadaş 3 tane cocugum var rabbim acilarini yasatmasinşimdi diğeride cıktı 2 çocukta ölü cıktı göcükten allah rahmet eylesin anneleri ne yapsın sımdı tek başına
kral A haberi aç keşke yalan söyleseydim ama değilLa olm sadece baba öldü şuanlık yanlış bilgi verme insanlara anne yaralı cocuk bilinci açık bulundu baba vefat etti
Amin Allah bağışlasın kral tüm vatanimizi milletimiziInsanin basina gelmeyince yaaamayjnca bilmiuor. Heryerde savaş analarin babalarin elinde ölüyor cocuklar boyle dunya olmaz olsun arkadaş 3 tane cocugum var rabbim acilarini yasatmasin
A haber olunca mesele insanlar şüpheleniyor haklı olarakkral A haberi aç keşke yalan söyleseydim ama değil
amin kral yaşatmasın inşallah hiç birinin acısınıInsanin basina gelmeyince yaaamayjnca bilmiuor. Heryerde savaş analarin babalarin elinde ölüyor cocuklar boyle dunya olmaz olsun arkadaş 3 tane cocugum var rabbim acilarini yasatmasin
Yalan o kanal inanmakral A haberi aç keşke yalan söyleseydim ama değil