- 22,539
- 11,664
- 113
No signalAldık mı ferdicim
No signalAldık mı ferdicim
Kasımpaşa yan takımı fenerin uzmezler onları maç 3-0 4-0 olur yalandan fener 80 den sonra yer 4-1 biterFener bugün yenilecek 3.1 yada 3.2 akşam görüşürüz arkadaşlar
Aralarındaki son 30 macta 2 beraberlik var digerleri FB galibiyeti dedigin dogruKasımpaşa yan takımı fenerin uzmezler onları maç 3-0 4-0 olur yalandan fener 80 den sonra yer 4-1 biter
Üzülüyorum size arada ama sonra bir gülme hissi geliyor artık bütün ambians kayboluyorKasımpaşa yan takımı fenerin uzmezler onları maç 3-0 4-0 olur yalandan fener 80 den sonra yer 4-1 biter
Ambians yazan klavyeni yerim seninÜzülüyorum size arada ama sonra bir gülme hissi geliyor artık bütün ambians kayboluyor
Akşam bir yere kaybolma hal hatır sormak içinAmbians yazan klavyeni yerim senin
Ferdicim odemeler sendeymis ogle duyum aldim 🤣Ağabey maasi aldık mı
İademi ediyor direk kayipmi nasil oluyor bu isSiteler cezalı ve sakatlari da ekliyor oyuncu bahsine abi. Alkmar maçında gol atar bahsinde Süleyman luş bile vardı. Süleyman Hollanda'ya bile götürülmemistir
Gotte dön yokFerdicim odemeler sendeymis ogle duyum aldim 🤣
Iadeİademi ediyor direk kayipmi nasil oluyor bu is
Alim değilse ariftirIşin şakası bir yana oğuz aydın 11de başlarsa ona gol atar girilir. O çocuk gerçekten iyi
Saklama tuyo ver hadi sende var biseyler 😀Işin şakası bir yana oğuz aydın 11de başlarsa ona gol atar girilir. O çocuk gerçekten iyi