- 16,122
- 17,918
- 113
Beşiktaş şu Köy takımına elenmek nedirBesiktas fener bizi rezil ettiler çok saolun varolun
Beşiktaş şu Köy takımına elenmek nedirBesiktas fener bizi rezil ettiler çok saolun varolun
Küfür yasak dost zorlama beni lütfenBeşiktaş şu Köy takımına elenmek nedir
Sana serbest erhanım bugün haketti bjkKüfür yasak dost zorlama beni lütfen
Keremin attiği golü düşünüyor sanki keşke direkten dönseydi der gibi 😄Benficanın rakiplere bak
Şurda Feneri düşünemiyorum Ekli dosyayı görüntüle 834683
Benfica şu gruba cıkcanı bilse bize elenirdi geçmiş olsunKeremin attiği golü düşünüyor sanki keşke direkten dönseydi der gibi 😄
Cimboma ne diyorsun ali dostBenfica şu gruba cıkcanı bilse bize elenirdi geçmiş olsun
Liverpool 0 puanCimboma ne diyorsun ali dost
24 puan gelir mi puhaha
alakası yok o turu kaybetti diye fener neler kaybetti bende fbliyimde başarıszlığı böyle avunmak çok yanlışBenfica şu gruba cıkcanı bilse bize elenirdi geçmiş olsun
Başarısızlıkla avunmak değil bualakası yok o turu kaybetti diye fener neler kaybetti bende fbliyimde başarıszlığı böyle avunmak çok yanlış
Bjk büyük hamle yaptı puaha kesik şampiyon olur ligteBeşiktaş hocasını kovmuş
Sergen Geliyor aha görBjk büyük hamle yaptı puaha kesik şampiyon olur ligte
Bu sene kasımda değilde ekimde havlu atar gibisiniz dost puhahaBjk büyük hamle yaptı puaha kesik şampiyon olur ligte
Hedefimiz ziraat Türkiye kupası dost o kupayı aliriz ama puhhaaBu sene kasımda değilde ekimde havlu atar gibisiniz dost puhaha
Transfer sezonu 2 si son demiBu sene kasımda değilde ekimde havlu atar gibisiniz dost puhaha
12si olması lazım dostTransfer sezonu 2 si son demi