- 11,013
- 4,414
- 113
Aynen ilk maçta da hiç isabetli şut yokDuzeltiyorum dun degil 180 dk 2 macta atamadi kanka
Ekli dosyalar
-
326.4 KB Görüntüleme: 24
Aynen ilk maçta da hiç isabetli şut yokDuzeltiyorum dun degil 180 dk 2 macta atamadi kanka
Her zaman balık olunmaz dimi ama bize hep güçlü takımlar çıkıyor en azından Benfica ya elendik dun GS young boys ile Sparta Prag a elenmisti hatırlarsınız fener gitse bir bok yapamaz bu oyunla zaten ona lafım yok ama bu sefer çok bilmiş GS lilere alın size kura diyesim var dün çeyrek final için iddaaya girecektik hani başarı için hükümetten destek alıp osimhen i almışlardı madem birşey var ortada somut birşey yapsınlar görelim abi öyle boş boş gitmekle olmuyor bu işler insanların anlamak istemediği şey bu yazık kafalarinaAma normalde Gs nin kura şansı vardır ama bu sefer cidden kötü kura çekti
Kairat Qarabaq dan biri olabilirdi 4.torbadan
Slavia prag Olypiakos Marsilya olabilirdi 3.torbadan
1 2 zaten tam şampiyonlar ligi grubu
Fener zaten şanssız takımız biz her sene bok kura çekip eleniyoruz hep iyi takımlar geliyorHer zaman balık olunmaz dimi ama bize hep güçlü takımlar çıkıyor en azından Benfica ya elendik dun GS young boys ile Sparta Prag a elenmisti hatırlarsınız fener gitse bir bok yapamaz bu oyunla zaten ona lafım yok ama bu sefer çok bilmiş GS lilere alın size kura diyesim var dün çeyrek final için iddaaya girecektik hani başarı için hükümetten destek alıp osimhen i almışlardı madem birşey var ortada somut birşey yapsınlar görelim abi öyle boş boş gitmekle olmuyor bu işler insanların anlamak istemediği şey bu yazık kafalarina
Fb 8 puani zorlardi burdaBenficanın rakiplere bak
Şurda Feneri düşünemiyorum Ekli dosyayı görüntüle 834683
Ajax qarabaq harici kimseyi yenemezdik : ))Fb 8 puani zorlardi burda
Orasi oyle ama bir ihtimal 8 puan cikarabilirdi ama oda zaten ilk 24 e yetmezdiAjax qarabaq harici kimseyi yenemezdik : ))
En iyi beraberlik alırdık evimizdeki büyük maçda
Belli olmuyor belki yeterdi ilk 24 için 32 puanlı sistemde çok beraberlik çıkıyor Psg geçen sene Son maçta götü kurtardı ama şampiyon olduOrasi oyle ama bir ihtimal 8 puan cikarabilirdi ama oda zaten ilk 24 e yetmezdi
Bak bu yazım burda Dursun büyük takımlardan birini yenecek GalatasarayIcerde bedo ve unio yu kayipsiz gecersek dissrda monaco yada frankfurt ikisinden birini yenersek 9 puan eder 2 de beraberlik gelse bir ihtimal play off lara kaliriz
Yani bu sezon farkli oyanariz gibi geliyor benm tahminim 11 puan aliriz benceBak bu yazım burda Dursun büyük takımlardan birini yenecek Galatasaray
Banada ilk defa bu sezon bi şeyler olur gibi geliyor ama 2 transfer daha şart kaleci + bide hem 8 oynayan hem 10 oynayan biri lazım.Yani bu sezon farkli oyanariz gibi geliyor benm tahminim 11 puan aliriz bence
Hayirlisi bakalim 1 transfer daha gelecek diyor baskanBanada ilk defa bu sezon bi şeyler olur gibi geliyor ama 2 transfer daha şart kaleci + bide hem 8 oynayan hem 10 oynayan biri lazım.
Kesinlikle savunmaya ortasahayada eklemeler yapıyor genç oyuncu hepsi bide.Yani bu sezon farkli oyanariz gibi geliyor benm tahminim 11 puan aliriz bence
Morali bozulmuş enayininBenficanın rakiplere bak
Şurda Feneri düşünemiyorum Ekli dosyayı görüntüle 834683
Aynen iyi olmuş Brancp piçineMorali bozulmuş enayininkeşke elenseydik der gibi bakmış
Ya ne güzel o 2013 in intikamini alacaktık vallahi çok istiyordum o intikamiAynen iyi olmuş Brancp piçine
Ya zaten kaleci banko olması lazım bide 8-10 tarzı kaleci günay sakatlandı diyelim ne olcakHayirlisi bakalim 1 transfer daha gelecek diyor baskan