Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Şampiyonlar Ligi'nde Kura Çekimi Bu Akşam: Torbalar Belli Oldu

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
gecen gumueres tek basına bozdu lıverpolu hatta 2 0 dan 3 2 one gecıcektı ama dayanamadılar daha fazla gol attı lıve ıc deplasman maclarına bellı olmaz futbol dınamık oyun kolay gorudugn takımlara puan kaybedıp ımkansız deedıgın takımlardan puan alırsın yeterkı ruh olsun
Ben gsnin büyük takımları çok zorlayacagina inanıyorum benim en çekindiğim takilm frankfurt

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Beşiktaş maçını açtım izliyorum şimdi canı gönülden geçer inşallah
İkinci yarı erken gol şart
Ayrıca Orkunu iyi kitlemişler Beşiktaş a çocukluk aşkını s... gelmiş
Ben 10 dakika izledim hüngür hüngür ağlayarak maci izlemeyi biraktim utandım izlemeye kanser sebebim olur bu takım

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
1,972
113
GS zor kura çekti net
Hele 1. Ve 4. Torba daha ne cekebilirdi
Başarılar bakalım jmarim olur

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Frankfurt Seyircisi ateşli ama kadrosuna baktım gençleştirme gitmiş hepsi noname oyuncular Gs yener bunları bence
2 3 tane as oyuncularıni gönderdiler zaten forvetleri liver e gitti ama çok dinamik oynuyorlar adamların kurduğu bir sistem var takır takır isliyor iste Türkiye de o şekilde bir takım çıkması lazim

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,791
833
113
Geçen sene Güzel maçlar çıkardı Şampiyonlar liginde Gs
Monaco Union Ajax ı yenebilcek gücü var
Bodoyu da yenerse çıkar gruptan
Frankfurt deplasmanda en kötü 1 puan alması lazım
Geçen sene Avrupa Ligi'nde oynadı gs

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Niye Ortamı germeye çalışıon ne gerek var
Bak ben Koyu Fenerliyim
Gs inşallah başarılı olur dedim
Biz gavurmuyuz Hristiyan sevicimiyiz
Türk takımı neredeyse biz onu destekleriz yorum yaparken Dikkat edin milletin iyi niyetini suistimal etmeyin
Ne güzel dostum bu düşüncede olman, keşke herkes senin gibi olsa germeye çalışmıyorum bazı fitneler minnacık akıllarıyla Galatasaray hakkında yorumlar yapıyor dalga geçer gibi ona ayar oldum sadece.

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Öyle bir gurup ki farkta atacaz belki farkta yiyecez öyle takımlar var beklenen transferler de gelirse efsane bir şampiyonlar ligi sezonu geçiririz

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,917
113
Ne güzel dostum bu düşüncede olman, keşke herkes senin gibi olsa germeye çalışmıyorum bazı fitneler minnacık akıllarıyla Galatasaray hakkında yorumlar yapıyor dalga geçer gibi ona ayar oldum sadece.
Avrupa da başarılı olamazsak birkaç sene daha oyuncu gelmicek Türkiye ye transfer sezonunda bakma hepsi paraya geliyor maaşlar yüksek diye yoksa inan gelmez
Almanya milli takım hocası nagelsman Sane yi Kötü bir lige gitti diye kadroya almamış ekstra birşeyler yaparsa alırım demiş
Avrupa da prestij yapmamız lazım
Ayrıca ben Galatasaray a güveniyorum Avrupa da Galatasaray büyük maçları iyi oynar
24 garanti iyi bir eşleşmeyle 16 da olur ama 8 zor gibi
Tabi daha transferler bitmedi Gs nin bakarsın yıldız 2 oyuncu daha alır Gs o zaman başka şey konuşuruz

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,917
113
Ama normalde Gs nin kura şansı vardır ama bu sefer cidden kötü kura çekti
Kairat Qarabaq dan biri olabilirdi 4.torbadan
Slavia prag Olypiakos Marsilya olabilirdi 3.torbadan
1 2 zaten tam şampiyonlar ligi grubu