- 8,773
- 3,034
- 113
barış alper pozisyonu değil mi?kırmızıyı nasıl vermez hakem ben orda kaldım![]()
barış alper pozisyonu değil mi?kırmızıyı nasıl vermez hakem ben orda kaldım![]()
Aynenbarış alper pozisyonu değil mi?
aynen o poziyon 1, bir de abdülkerimin presinde faul verdi saçmalık pozsiyonlar
Hakem ayrı facia kerem ayrı facia Aw kırmızıyı veremedi essekkırmızıyı nasıl vermez hakem ben orda kaldım![]()
Okan hoca ne sovdu be agzını okudunmu djdjdjjdjdjHakem ayrı facia kerem ayrı facia Aw kırmızıyı veremedi essek
ana bacı dümdüz hem türkçe hem ingilizceOkan hoca ne sovdu be agzını okudunmu djdjdjjdjdj
Koptum delırdı kombo yaptı kenardaana bacı dümdüz hem türkçe hem ingilizce![]()
Okan buruk maç bitim düdüğü çaldığında hakeme söyledikleri küfürler yarın dünya medyasında burdan ben duydum o küfürleri ingilzce Türkçe 🤣🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 416830
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunda grup etabının dördüncü haftasında, bugün ve yarın toplam 16 maç yapılacak.
Turnuvada mücadele eden tek Türk takımı Galatasaray, A Grubu'nda Almanya temsilcisi Bayern Münih'e 6 Kasım Çarşamba günü TSİ 23.00'te konuk olacak.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dördüncü hafta maçlarının programı şöyle:
Bugün:
20.45 Borussia Dortmund (Almanya)-Newcastle United (İngiltere)
20.45 Shakhtar Donetsk (Ukrayna)-Barcelona (İspanya)
23.00 Atletico Madrid (İspanya)-Celtic (İskoçya)
23.00 Lazio (İtalya)-Feyenoord (Hollanda)
23.00 Milan (İtalya)-Paris Saint-Germain (Fransa)
23.00 Manchester City (İngiltere)-Young Boys (İsviçre)
23.00 Kızılyıldız (Sırbistan)-Leipzig (Almanya)
23.00 Porto (Portekiz)-Royal Antwerp (Belçika)
Yarın:
20.45 Napoli (İtalya)-Union Berlin (Almanya)
20.45 Real Sociedad (İspanya)-Benfica (Portekiz)
23.00 Bayern Münih (Almanya)-Galatasaray
23.00 Kopenhag (Danimarka)-Manchester United (İngiltere)
23.00 Arsenal (İngiltere)-Sevilla (İspanya)
23.00 PSV Eindhoven (Hollanda)-Lens (Fransa)
23.00 Real Madrid (İspanya)-Braga (Portekiz)
23.00 Salzburg (Avusturya)-Inter (İtalya)
tuchel elini uzatmış tebrik ediyor bu hala f.ck m.ck devam ediyorKoptum delırdı kombo yaptı kenarda
Salak birde küfür etti yayıncı kuruluş hepsini kayıt altına aldiZiyech yerine keremi cikaracakti stoper tandemini bozmayacakti Okan ne aptal adamsın
Gördüm ses etme hakli aw adam orta sahada bir pozisyon da değil adam gollük pozisyon da neyse kope berabere bitsinde günü öyle kapatak 🥴Okan hoca ne sovdu be agzını okudunmu djdjdjjdjdj
4-3 oldu o daGördüm ses etme hakli aw adam orta sahada bir pozisyon da değil adam gollük pozisyon da neyse kope berabere bitsinde günü öyle kapatak 🥴