22 Nis 2024 #41 serhatcan Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 14,588 5,928 113 Ali koç takimi alt lige düşürüp şampiyonluğu alt ligde kutlamak istiyor zaten süper lig olmuyor diyor
Ali koç takimi alt lige düşürüp şampiyonluğu alt ligde kutlamak istiyor zaten süper lig olmuyor diyor
22 Nis 2024 #42 E Enişte Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 78,640 85,351 113 APARKAT' Alıntı: Umrumda olmaz fettullaha biat etmeye devam edin Genişletmek için tıkla ... Ben fenerliyim dost ben ediyorsam sende ediyorsun feto hocamız mübarek e
APARKAT' Alıntı: Umrumda olmaz fettullaha biat etmeye devam edin Genişletmek için tıkla ... Ben fenerliyim dost ben ediyorsam sende ediyorsun feto hocamız mübarek e
22 Nis 2024 #43 YoXuL Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 18,715 11,009 113 Cubiter' Alıntı: Ewet teorik olarak Genişletmek için tıkla ... Erotik olarak yazacaktin sanırım
22 Nis 2024 #44 Fterim1905 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 31,277 28,862 113 APARKAT' Alıntı: Mümkün değil hakemsaray mevcut bugün ki penaltı penaltı değil çünkü livakovic tabanı oyuncu ya gelince duruyor ve iki penaltısı da verilmedi fbnin Genişletmek için tıkla ... Yabancı hakem dedi başkanınız, yabancı hakem o pozisyona penaltı dedi, gel izle hocam dedi. Yani bilmiyorum ya bence direkt herkes ligden çekilsin sizi şampiyon ilan edelim
APARKAT' Alıntı: Mümkün değil hakemsaray mevcut bugün ki penaltı penaltı değil çünkü livakovic tabanı oyuncu ya gelince duruyor ve iki penaltısı da verilmedi fbnin Genişletmek için tıkla ... Yabancı hakem dedi başkanınız, yabancı hakem o pozisyona penaltı dedi, gel izle hocam dedi. Yani bilmiyorum ya bence direkt herkes ligden çekilsin sizi şampiyon ilan edelim
22 Nis 2024 #45 Daimon Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 109,326 82,971 113 Beler münakaşa istemiyoruz lig daha bitmedi..