Ortak dm kur dost ordan halletArkadaşlar googleden çekiliş yaptım. Bu arkadaşlar kazananlar. Ben devam edeceğim yeni kasa yeni rol ile katılmak isteyen katılabilir tekrar. Elimden geleni yaptım ben lütfen anlayışla karsilayin
Ortak dm kur dost ordan halletArkadaşlar googleden çekiliş yaptım. Bu arkadaşlar kazananlar. Ben devam edeceğim yeni kasa yeni rol ile katılmak isteyen katılabilir tekrar. Elimden geleni yaptım ben lütfen anlayışla karsilayin
Sağlık olsun dostum şansın hep daim olsun kazananlara Tebrikler 👏👏👏
Oh rahatladımSen kralsın seni baştan beri görüyorum sende dahilsin
Şimdiden bol sanslar kral sabah erken iş aramaya gidecem ben kazancın bol olsun kesene bereketArkadaşlar googleden çekiliş yaptım. Bu arkadaşlar kazananlar. Ben devam edeceğim yeni kasa yeni rol ile katılmak isteyen katılabilir tekrar. Elimden geleni yaptım ben lütfen anlayışla karsilayin
Teşekkür ederimSen kralsın seni baştan beri görüyorum sende dahilsin
Ortak dm kuracak şimdiAğa kime ne atıyoz kafamda filler tepişiyor
Aldı zatenn onuKardesim konu disindayim begenler arasinda yokum takip.ettim arada kazancin daim olsun orasi.ayri ama.sen onu 11 kişi yap hakan arkadasa haksizlik olucak basindan beri takip ediyo arkadaş genede sen bilirsin
Hakani ekledik 11 yaptık kardeşimKardesim konu disindayim begenler arasinda yokum takip.ettim arada kazancin daim olsun orasi.ayri ama.sen onu 11 kişi yap hakan arkadasa haksizlik olucak basindan beri takip ediyo arkadaş genede sen bilirsin
Aldi onuKardesim konu disindayim begenler arasinda yokum takip.ettim arada kazancin daim olsun orasi.ayri ama.sen onu 11 kişi yap hakan arkadasa haksizlik olucak basindan beri takip ediyo arkadaş genede sen bilirsin
Artı son anda gelenleri bile aldı adam 27 gece bastı onu dâhi aldı dost adam ne yapsın dahaKardesim konu disindayim begenler arasinda yokum takip.ettim arada kazancin daim olsun orasi.ayri ama.sen onu 11 kişi yap hakan arkadasa haksizlik olucak basindan beri takip ediyo arkadaş genede sen bilirsin