Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sametcan80 / Kasa 15k Hedef 50k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Aga önceki rollde maç verenlere 500 dedin. İlk maçı benden aldın +1 dedin listede bile.yokuz o nasıl.is.ya
Maç verenlere 500 diye birşey yazmadım hiç bir zaman kardeşim sen yanlış hatirliyorsun? Listede olman için çekilişe dahil olman gerekiyordu ayrıca +1 yazdıktan sonra takibin yok. Şimdi sence sana göre ödül verilmeli mi sana ? Eğer verilecek dersen göndericem.

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,171
1,869
113
Maç verenlere 500 diye birşey yazmadım hiç bir zaman kardeşim sen yanlış hatirliyorsun? Listede olman için çekilişe dahil olman gerekiyordu ayrıca +1 yazdıktan sonra takibin yok. Şimdi sence sana göre ödül verilmeli mi sana ? Eğer verilecek dersen göndericem.
Ağanın eli tutulmaz gönder gitsin

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
Bol şanslar hocam

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,079
17,807
113
Sana yuh saat 12ye kadar konudaki aktif 2-3 kişiden biriyim. Ayrıca evet maç verenlerden diye açtın konuyu. Gönderme tamam.kalsin. kim neyin ne olduğunu biliyor. Şimdi burada şu yazdiginla tartışma.konusu yaratacak değilim.hadi.eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...