- 3,937
- 2,911
- 113
Arkadaşlar ilk kuponumuz herkese bol şans
Ekli dosyalar
-
238 KB Görüntüleme: 195
10 dk ya başlarArkadaşlar ilk kuponumuz herkese bol şans
Bol şansArkadaşlar ilk kuponumuz herkese bol şans
Aga önceki rollde maç verenlere 500 dedin. İlk maçı benden aldın +1 dedin listede bile.yokuz o nasıl.is.yaArkadaşlar ilk kuponumuz herkese bol şans
BolsansArkadaşlar ilk kuponumuz herkese bol şans
Takma kafanaAga önceki rollde maç verenlere 500 dedin. İlk maçı benden aldın +1 dedin listede bile.yokuz o nasıl.is.ya
Maç verenlere 500 diye birşey yazmadım hiç bir zaman kardeşim sen yanlış hatirliyorsun? Listede olman için çekilişe dahil olman gerekiyordu ayrıca +1 yazdıktan sonra takibin yok. Şimdi sence sana göre ödül verilmeli mi sana ? Eğer verilecek dersen göndericem.Aga önceki rollde maç verenlere 500 dedin. İlk maçı benden aldın +1 dedin listede bile.yokuz o nasıl.is.ya
Ağanın eli tutulmaz gönder gitsinMaç verenlere 500 diye birşey yazmadım hiç bir zaman kardeşim sen yanlış hatirliyorsun? Listede olman için çekilişe dahil olman gerekiyordu ayrıca +1 yazdıktan sonra takibin yok. Şimdi sence sana göre ödül verilmeli mi sana ? Eğer verilecek dersen göndericem.
Bol sansArkadaşlar ilk kuponumuz herkese bol şans
Bol şanslarArkadaşlar ilk kuponumuz herkese bol şans
bol şansArkadaşlar ilk kuponumuz herkese bol şans
Sana yuh saat 12ye kadar konudaki aktif 2-3 kişiden biriyim. Ayrıca evet maç verenlerden diye açtın konuyu. Gönderme tamam.kalsin. kim neyin ne olduğunu biliyor. Şimdi burada şu yazdiginla tartışma.konusu yaratacak değilim.hadi.eyvallahMaç verenlere 500 diye birşey yazmadım hiç bir zaman kardeşim sen yanlış hatirliyorsun? Listede olman için çekilişe dahil olman gerekiyordu ayrıca +1 yazdıktan sonra takibin yok. Şimdi sence sana göre ödül verilmeli mi sana ? Eğer verilecek dersen göndericem.