- 24,040
- 10,677
- 113
Efsaneler pes etmez devam takibeVallahi billahi ya
Efsaneler pes etmez devam takibeVallahi billahi ya
İyii,,bolşanss diyelimBol şanslar son adım..
Sure bitti ya fark da cok artik yatmazTakım ismine bak gladyatör, hocam.bu maça alt verilmez parçalar yatırır bizi))
Dagıtırız hele gelsınArkadaşlar bu son kuponumuzun gelmesi durumunda, 3 arkadaşa 500 demiştim ama çok emek eden arkadaşlar var . 6 kişiye 300 tl hediye edelim. Beni karıştırmayın aman güvenilir birini seçelim o arkadaş 6 kişiyi seçer dağıtım yaparız en başındam beri takip edenler öncelik.
Eyvallah teşekkürler önce bi gelsin deArkadaşlar bu son kuponumuzun gelmesi durumunda, 3 arkadaşa 500 demiştim ama çok emek eden arkadaşlar var . 6 kişiye 300 tl hediye edelim. Beni karıştırmayın aman güvenilir birini seçelim o arkadaş 6 kişiyi seçer dağıtım yaparız en başındam beri takip edenler öncelik.
Önce Kazan gerisi kolayArkadaşlar bu son kuponumuzun gelmesi durumunda, 3 arkadaşa 500 demiştim ama çok emek eden arkadaşlar var . 6 kişiye 300 tl hediye edelim. Beni karıştırmayın aman güvenilir birini seçelim o arkadaş 6 kişiyi seçer dağıtım yaparız en başındam beri takip edenler öncelik.
Evet @Barcoreus cok takip etti listeyi alabilir 😀Arkadaşlar bu son kuponumuzun gelmesi durumunda, 3 arkadaşa 500 demiştim ama çok emek eden arkadaşlar var . 6 kişiye 300 tl hediye edelim. Beni karıştırmayın aman güvenilir birini seçelim o arkadaş 6 kişiyi seçer dağıtım yaparız en başındam beri takip edenler öncelik.