- 21,389
- 14,777
- 113
Kendini yere atmaktan biraz ara versen iyi adamsın la osimhenCorona ve domuz gribinin olduğunu söylemiş doktorlar
Kendini yere atmaktan biraz ara versen iyi adamsın la osimhenCorona ve domuz gribinin olduğunu söylemiş doktorlar
Sağ olasın dostumTemiz hava ve bol su. Ihlamur limon kestane balı bunları uygula
bol bol paça ıc guzel yerden bol su ıc 1 2 gune duzelırsınBeyler ölüyom ya... Bu ne salgın arkadaş 5 gündür ateş, öksürük. Rahatladım diyorum tekrar çıkıyor ateş. Hiç ilaç kullanmadım bu arada bişi olur mu ki?
Yok vermediler hocam. Uyanınca aynı çok kötü hissediyorum ilaçları içinde rahatlıyorum. Bide öksürükten göğsüm acımaya başladı artık10 gün neymiş ya... Antibiyotik verdiler mi sana reis?
Hızı ve gücü var ama teknik değil, yoksa şimdi Avrupa büyükleri gsye kaptirmazdi osimheniKendini yere atmaktan biraz ara versen iyi adamsın la osimhen
Ölebilirsin, uzgunumBeyler ölüyom ya... Bu ne salgın arkadaş 5 gündür ateş, öksürük. Rahatladım diyorum tekrar çıkıyor ateş. Hiç ilaç kullanmadım bu arada bişi olur mu ki?
Geçmiş olsun hocam, kötü olmuş. Annemin de zatürre geçmişi var o da hasta oldu benle aynı anda allahtan bronşit çıktı zatürre tekrarlamamış. Bi an önce doktora gidip teşhisi almak lazım.Bir ayı geçti acile gittim Zatürre başlangıcı üçüncü evresindesin korkulacak birşey yok dedi antibiyotik ağrı kesici parol verdi geçmedi sağlık ocağına gittim tekrar bir antibiyotik aldım yine geçmedi bu kez göğüs hastalıklarına gittim tekrar antibiyotik bugün bitti yarın sağlık ocağından almaya gideceğim tabii doktor verirse d vitamini eksikliği için ve b vitamini eksikliği için ilaç verdi gönderdi yine geçmedi
salgın var bugün eski artistlerden biri youtube kanalında zatürre başlangıçı olduğunu anlatıyor
Aynısı göğsüm acımaya başladı artıkYok vermediler hocam. Uyanınca aynı çok kötü hissediyorum ilaçları içinde rahatlıyorum. Bide öksürükten göğsüm acımaya başladı artık
atlattık şükür. mk ölü gibi oluyor insan bütün eklemlerim çıkacak gibi ağrıyordu. ateş boğaz agrısı öksürük kas ağrısı iştahsızlık ve devamlı yatma halsizlik varsa kesin domuz gribi. yani bi nevi üşütme gripte adı domuz gribi 😄 her sene bişey diyorlsr korkmayın ölmessiniz dostlar. aadece fena bi ateş oluyor oda benim dudakta ucukla atlattı. suan geçti iyiyim 4-5 gündür . ankaray gidip gelince öyle oldum mkdomuz gribi çok salgınmış haberın olsun
Aynen öyle agaHızı ve gücü var ama teknik değil, yoksa şimdi Avrupa büyükleri gsye kaptirmazdi osimheni
Geçmiş olsun çok kötü bu seferkiDün çarşıdan geldim. Titreme başladı dedim yandık kendi vücudum biliyorum. Şu an yataktan çıkamıyorum. Anca uyandım etrafı sanki yeşil görüyorum 🥹 Zaten bir gün önceden belli ediyor. Elim ayağım hiçbir yerim tutmuyor. 20 saattir falan uyudum. Allah'tan midemi üşütmedim. Çünkü hissediyorum gece katı katı giyindim. Konuşmakta ve boğazımı temizlemek de zorlanıyorum. Allah bu hastalığı geçirenlere acil şifa versin düşmanıma dahi vermesin 🤲