- 14,397
- 6,189
- 113
Fene röçcostuu
								Sen neymissin be agam1.adım tamamdır
Fener bu kadar üçlük atmaya devam ederse 1 sayı değil 10 daha çıkar acımıyor1.28 1 sayi cikmiyor la
94Fener bu kadar üçlük atmaya devam ederse 1 sayı değil 10 daha çıkar acımıyor
Fenerbahçe bizi yanıltmadı bundan sonra da şans bizimle dayım şansın açık oldu oldu oldu 🍀🤞🤞🤞 777Fener bu kadar üçlük atmaya devam ederse 1 sayı değil 10 daha çıkar acımıyor
Fener fenaaFener bu kadar üçlük atmaya devam ederse 1 sayı değil 10 daha çıkar acımıyor
Maşallah maşallah maşallah 🧿Sen neymissin be agam
Fener tüm ceyregi kazanır kesinFener bu kadar üçlük atmaya devam ederse 1 sayı değil 10 daha çıkar acımıyor
La oldu oldu oldu ne cringe yada bana öyle geliyorFenerbahçe bizi yanıltmadı bundan sonra da şans bizimle dayım şansın açık oldu oldu oldu 🍀🤞🤞🤞 777
Dayım 2. Adımı sal gelsin 🍀🤞🤞😁😁Fener bu kadar üçlük atmaya devam ederse 1 sayı değil 10 daha çıkar acımıyor
Manifest beni yarı yolda bırakmadı hiçbir zaman herkesin totemi farklıdırLa oldu oldu oldu ne cringe yada bana öyle geliyor
777 ne la bilinçaltı mesaj mı veriyor acabaLa oldu oldu oldu ne cringe yada bana öyle geliyor
Hadi bakalımManifest beni yarı yolda bırakmadı hiçbir zaman herkesin totemi farklıdır
Anlamadım valla hacı abi777 ne la bilinçaltı mesaj veriyor acaba
Saygı bekliyorum çünkü ben burada ki herkese saygı duruyorum dostum iyi forumlar dilerimManifest beni yarı yolda bırakmadı hiçbir zaman herkesin totemi farklıdır
2.ceyrek tempo fenaydı, barem aşılır gibi
Ekli dosyayı görüntüle 494436