Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sakirbasak25 / Kasa 1100 Hedef 5500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,752
38,539
113
Yalan söylemeyim comertim biraz ama bazı nankörler yüzünden bazen keşke bu kadar olmasam diyorum reel hayattan bahsediyorum
Aynı sorun bendede var malesef ve çözümü yok hatta benimki artık salaklık mertebesine geçti kendime o kadar kızıyorum ama yinede para olunca dost düşman ayırt etmeden salakligima dewam ediyirum kaç kere yemin ettim bir daha yapmayacağım diye ama nafile bu derdin ilacı doktoru yok

Sakirbasak25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,062
1,220
113
Aynı sorun bendede var malesef ve çözümü yok hatta benimki artık salaklık mertebesine geçti kendime o kadar kızıyorum ama yinede para olunca dost düşman ayırt etmeden salakligima dewam ediyirum kaç kere yemin ettim bir daha yapmayacağım diye ama nafile bu derdin ilacı doktoru yok
Aynı bu sefer dikkatli olacak diyorsun yine yine aynı

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,559
2,903
113
Valla ben senin sinyalleri alıyorum ama yok valla yok çalışmıyorum napayım 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...