Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Sakarya Hendekte Havai Fişek Fabrikasın da Patlama

meryem54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,013
1,088
113
İçeride 190 kişi çalışıyormuş 50 kişiyi çıkardılar bende sakaryadayım bütün hastahaneleri boşalttılar insallah ölen yoktur dua edin

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,088
5,951
113
İçeride 190 kişi çalışıyormuş 50 kişiyi çıkardılar bende sakaryadayım bütün hastahaneleri boşalttılar insallah ölen yoktur dua edin
Allah yardimcimiz olsun. Benim koyume 3 km. 3 km oteden annem hungur hungur agliyordu. Durumlar cok kotuymus. Aksam gidecem bakalim.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,523
82,414
113

Hendek’te, havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından fabrikanın bulunduğu bölgeden gökyüzüne dumanlar yükseldi.

Patlama sesleri kentin her yerinden duyuldu. Gökyüzüne doğru çıkan havai fişekler ardı ardına patladı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi yönlendirildi.

PATLAMANIN ARDINDAN ANBEAN SON DAKİKA GELİŞMELERİ

13.10 - Sakarya Valisi Kaldırım: Şu ana kadar 41 yaralıyı hastanelerimize intikal ettirdik, can kaybımız yok şükür.

12.32 -�Kızılay Başkanı Kerem Kınık: Patlamanın yaşandığı bölgeye yakın yerleşim yerlerindeki insanların evlerine girip kapı ve pencerelerini kapatarak dumanı solunmaması gerekiyor. Yoğun duman varsa kapı eşiklerine ıslak havlu koyulabilir. Kimyasal olarak sağlığı olumsuz etkileyebilecek bir gaz.

meryem54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,013
1,088
113
Valla bende sakaryada oturuyorum patlama sesı geldı buraya durumlar cok kotu

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye