- 14,142
- 7,903
- 113
Futbolu yattarayla beraber bıraktım 😂
Osimhen rafa silva icardi bu 3 oyuncu bide nesry iyi başkada yok maalesefTamam sana soralim maximen osimenden sonra ligin en iyisimi sence
Öle işte maxi ben de ilk 5 koymam ligte ha desem bitiriciliği var tamam belki girer messi tabiri abartı koymuş messi uzaylı daha onun gibisi gelmez, aytaç karayı koy daha iyi vurur maxiden neyse hadi iyi geceler iyi forumlarKral iiligini bilmem burda konu osinem maxim ikisini yan yana koyuyo mesele o maxim topcu falan degil osinemin yaninda birak osimeni turkiye oynayan her hangi bi anadolu ropcusundan ii degil
Mesajı mı okumadın mı sana yazdığım kanka? Bu soruya cevabım yazıyor çünkü oradaTamam sana soralim maximen osimenden sonra ligin en iyisimi sence
Ya kral tamam da ha goyim dunyanin 18.sinif ulkesindeki birinin yorumu bu, napoli sıgır idman yurdu mu. Napoli bu ülkeden toplam 3 topçu almaz.Osimenden sonra maxim türkiyenin en iyisi demek messiden sonra ey iyi futbolcu kahtali.mici.demekle aynı şey neyini tersini iddaa eden gitsin su topu izlesin
Kral onu bilmem de bu fenerli yoneticiler mal onu biliyorum sen ferdiyle ardayi gonder yerine adam gibi topcu.alma noldu o adamlardan gelen para hani nerde maxime bizi kurtarsin olur kurtardiYa kral tamam da ha goyim dunyanin 18.sinif ulkesindeki birinin yorumu bu, napoli sıgır idman yurdu mu. Napoli bu ülkeden toplam 3 topçu almaz.
La siz hangi kafayı yaşıyorsunuzkendi kendini eğlendiriyodu çok yeteneklı hızlı ama bal yapmayan arıydı hazır gitmişken rashfordu alsınlar yerine uefayı alalım😂
Haklısın dostumKral onu bilmem de bu fenerli yoneticiler mal onu biliyorum sen ferdiyle ardayi gonder yerine adam gibi topcu.alma noldu o adamlardan gelen para hani nerde maxime bizi kurtarsin olur kurtardi
Zamaninda bjk şampiyon oldugunda gelen paralari yoneticiler kariya kiza meteresine pırlanta aldi şimdi takim ortada bizim ulkeden bi yol olmazBitiricilik olsa Messi mi adam teke tekte neredeyse gr
Haklısın dostum![]()
Ülkede herkes bir yerlere gelip söğüşleme derdin deZamaninda bjk şampiyon oldugunda gelen paralari yoneticiler kariya kiza meteresine pırlanta aldi şimdi takim ortada bizim ulkeden bi yol olmaz
Maximen gidip talisca gelmedi kanka. Bı tane daha kanat alacaklar %100 İngiliz basını 2-3 gazede son fenerde diye haber ver 2 gündür. Morinho kalırsa fener uefayi alır 1-2 seneyeMaximen, osimhenden sonra bence ligin en iyisiydi.
Bitiricilik olsa zaten messi..
mac basi ortalama 6k km koşan taliscayı alıp
bu adamı napoliye göndermek
akıl sağlıgı raporu almaya mecbur kılıyor...
Böyle saçmalık nadir görülür..
Bak buna katılıyorumTaliscanın futbola dönmesi için en az 2-3 aya ihtiyacı var o sabır fenerde varmı acaba
Şu şekil futboldan anlamayacaksın... Maximen dediğin gram futbol aklı olmayan adamın tekiydiMaximen, osimhenden sonra bence ligin en iyisiydi.
Bitiricilik olsa zaten messi..
mac basi ortalama 6k km koşan taliscayı alıp
bu adamı napoliye göndermek
akıl sağlıgı raporu almaya mecbur kılıyor...
Böyle saçmalık nadir görülür..