http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Saint Maximeni Gönderip Taliscayı Almak

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,734
1,969
113
Maximen, osimhenden sonra bence ligin en iyisiydi.
Bitiricilik olsa zaten messi..
mac basi ortalama 6k km koşan taliscayı alıp
bu adamı napoliye göndermek
akıl sağlıgı raporu almaya mecbur kılıyor...
Böyle saçmalık nadir görülür..

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,555
2,843
113
Maximen sallamiyo kardeşim pek oyunda falan yok adam geziyo sahada ciddiyetsiz oymasa arabistan gondermezdi zaten kımıl zararlısı o adam.aldigi para haram

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
915
1,676
93
1 maç varsa 5 maç hayalet gibi takılan maç seçen bir adamdı, osimhen ile kıyaslamak hakaret olur haha. çok büyük bir kayıp değil fener adına

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,183
24,112
113
Sen talisca yi izledin mi hiç maxim ne golu var ne asisti ne anlatıyorsun kardeşim sen hali saha topçusunu messiylen kıyaslıyor puhaha

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,363
1,103
113
Ali koçu yedirmeyiz ❤ ,,🧡

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,654
1,811
113
avrupa takımları görsün diye geldi sahne aldı, gideceği belliydi zaten dert etmemek lazım

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,544
5,876
113
Kral sen futboldan.anlasan.zaten osimenle bu adamımı kiyaslarsin gözler gormuyo heealde sadece macimi dinliyon
Kral bende sana bişey sorcam burda osimenle kıyasladığını nerden nasıl çıkardın? Adam zaten osimen 1.sıraya koymuş ligin en iyisi osimen demiş.
Biri demiş tepsi biri demiş osimen, ben burda çıkardığım tek sonuç forumun bişey okurken anlamakta zorluk çekmesi yada düşünmeden hareket etmesi.
Adam talisca ile maxi kıyaslamış arakarındaki koşu farkını geri dönüşlerde savunmaya az katkıda bulunmasını karşılaştırmış buna bir sitem dökmüş olay sadece bu.

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,555
2,843
113
Kral bende sana bişey sorcam burda osimenle kıyasladığını nerden nasıl çıkardın? Adam zaten osimen 1.sıraya koymuş ligin en iyisi osimen demiş.
Biri demiş tepsi biri demiş osimen, ben burda çıkardığım tek sonuç forumun bişey okurken anlamakta zorluk çekmesi yada düşünmeden hareket etmesi.
Adam talisca ile maxi kıyaslamış arakarındaki koşu farkını geri dönüşlerde savunmaya az katkıda bulunmasını karşılaştırmış buna bir sitem dökmüş olay sadece bu.
Kral ben bjk liyim ama osimenle maximin ayni cümlede kiyaslanmasi messi ile sabri ayni cümlede gecmesi gibi bu arkadaşin futbolla falan alakasi yok öyle yalandan konu açmış işte

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Taliscanın futbola dönmesi için en az 2-3 aya ihtiyacı var o sabır fenerde varmı acaba

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
546
717
93
Kral ben bjk liyim ama osimenle maximin ayni cümlede kiyaslanmasi messi ile sabri ayni cümlede gecmesi gibi bu arkadaşin futbolla falan alakasi yok öyle yalandan konu açmış işte
Dostum hala anlamıyorsun ama okuduğunu :) adam osimhen ile kıyas yapmamış osimhenden sonra en iyisi demiş kıyas yok ki. Ha ben de katılmıyorum o ayrı mevzu. Form durumu olarak ligin en iyisi en nesryidir şu an

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,555
2,843
113
Dostum hala anlamıyorsun ama okuduğunu :) adam osimhen ile kıyas yapmamış osimhenden sonra en iyisi demiş kıyas yok ki. Ha ben de katılmıyorum o ayrı mevzu. Form durumu olarak ligin en iyisi en nesryidir şu an
Ya arkadaşım osimenden sonra en iyisi demek ne demek ona yakin ii bu adam demek maxim kim osimendem sonra en iyi olucak ikinci ligde oynar maxim ayni lafa bak osimenden sonra en iyisiymiş şaka yapiyo adam

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,544
5,876
113
Kral messi le sabri, messi le hadi maxi tamam geçmesin ama osimien okadar da büyütmesinler o kadar iyise gs avrupada ilk 8 de çıksaydı bi bireysel yetenek gösterseydi de gidip atsaydı o kura beşiktaşta olsaydı bjkde çıkardı

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,555
2,843
113
Kral messi le sabri, messi le hadi maxi tamam geçmesin ama osimien okadar da büyütmesinler o kadar iyise gs avrupada ilk 8 de çıksaydı bi bireysel yetenek gösterseydi de gidip atsaydı o kura beşiktaşta olsaydı bjkde çıkardı
Kral iiligini bilmem burda konu osinem maxim ikisini yan yana koyuyo mesele o maxim topcu falan degil osinemin yaninda birak osimeni turkiye oynayan her hangi bi anadolu ropcusundan ii degil

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
546
717
93
Ya arkadaşım osimenden sonra en iyisi demek ne demek ona yakin ii bu adam demek maxim kim osimendem sonra en iyi olucak ikinci ligde oynar maxim ayni lafa bak osimenden sonra en iyisiymiş şaka yapiyo adam
Neyse kanka laf anlatmaya çalışmayacağım sana Allah’a emanet ol

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,689
731
113
Bir gs li olarak maxim olmasaydi Göztepe maçını alamazdi aklımda olan bide direk katlı verdiği kasimpasa maçı 6 puan yapar talisca da bence adapte olması 4 5 maçı bulur o da ne kadar verimli olur muamma fenerin en mantıklı yaptığı şey aldığı 2 tane defans