İskorpit reisim ve Sahtiyan dosta çok teşekkür ediyorumöhöm öhömmmm
Kesene bereket dost daim olsunismini yazdığım kişiler dmden fix no atsın
çekim gelince gerekeni yapacağım![]()
bende teşekkür edecek miyim bi sor bakalım. yoksa EYT'ye mi takıldıkİskorpit reisim ve Sahtiyan dosta çok teşekkür ediyorum
Kesene bereket sahtiyan daim olsunismini yazdığım kişiler dmden fix no atsın
çekim gelince gerekeni yapacağım![]()
Dilekçeyi verdik bu ay maaşlar hazırmış bayram ikramiyesi ile birlikte 🤣bende teşekkür edecek miyim bi sor bakalım. yoksa EYT'ye mi takıldık![]()
Ula o kadar yasli misinizDilekçeyi verdik bu ay maaşlar hazırmış bayram ikramiyesi ile birlikte 🤣
Harbi öylemi olacakmış ikramiye ile birliktemiDilekçeyi verdik bu ay maaşlar hazırmış bayram ikramiyesi ile birlikte 🤣
Roll devam ediyor bu kuponu içeri alırsak tekte bitireceğimbi roll yapardık yani. 82 anayasasında tüpçü meczup fikret roll yapamaz diye bir kanun mu var Ekli dosyayı görüntüle 324373
Evet dostum edevlette baktimHarbi öylemi olacakmış ikramiye ile birliktemi
Hayırlı olsun dost ben 2 ay sonra yatacak diye duymuştumEvet dostum edevlette baktim
Eyvallah dostum teşekkürlerHayırlı olsun dost ben 2 ay sonra yatacak diye duymuştum
artık ben anlamam. buradan forum yetkililerine sesleniyorum. roll yaptırılması gerekiyor gençlere. önümüzü açsınlar. roll time is fcking nowRoll devam ediyor bu kuponu içeri alırsak tekte bitireceğim
İmla hatalarıyla dolu ingilizce hocan dişimiydi🤩🤩artık ben anlamam. buradan forum yetkililerine sesleniyorum. roll yaptırılması gerekiyor gençlere. önümüzü açsınlar. roll time is fcking now