Hesaba sen gıremıyor musun
Mücadeleyi kazandın yani helallcanlı desteğin yardımıyla tüm önlemleri alıp parayı çektim
Güzel iyi bari yrdımcı olmuscanlı desteğin yardımıyla tüm önlemleri alıp parayı çektim
Bizde yardımcı olurduk dimi enişteGüzel iyi bari yrdımcı olmus
Iyi bari o parayı kazanmak için ne çileler çektik kurtardığımız sevindim dostcanlı desteğin yardımıyla tüm önlemleri alıp parayı çektim
Iyidekupon paylasmadinkişimdi de mehmet sunkar denen sahtekardan sonra bir de mehmet şirin türedi
bu forum bu sahtekarlardan arınmadığı süreece bir süre kupon paaylaşımı yapmayacağım
kuponun sonuçlanması biraz vakit aldığı içinbu esnada sanırım tüm siteleri deneyerek oynadığım siteye ulaşıldı sahtekar tarafındanOrda hesabın olduğunu nasıl bilmiyorlar
Bak olabilir ozaman seni takip eden birisi dostkuponun sonuçlanması biraz vakit aldığı içinbu esnada sanırım tüm siteleri deneyerek oynadığım siteye ulaşıldı sahtekar tarafından
aynen öyleBak olabilir ozaman seni takip eden birisi dost
2 fa açık mıydıkuponun sonuçlanması biraz vakit aldığı içinbu esnada sanırım tüm siteleri deneyerek oynadığım siteye ulaşıldı sahtekar tarafından
Onun gotunu skym ben orospu evladi tren aldinda kalır inşallahkuponun sonuçlanması biraz vakit aldığı içinbu esnada sanırım tüm siteleri deneyerek oynadığım siteye ulaşıldı sahtekar tarafından
değildi2 fa açık mıydı
Kupon paylaşma maçı yaz geç yada vbetten oyna orda kripto çekimlere önlem alındı birde başka hesaba gondermiyorlar artikkuponun sonuçlanması biraz vakit aldığı içinbu esnada sanırım tüm siteleri deneyerek oynadığım siteye ulaşıldı sahtekar tarafından
dost iyiki o esanada maç bakıyordum birden gözüm bakiyenin sıfırlandığına iiliişti hesap geçmişinden çekim oluşturulduğunu fraketim hemen iptal edip canlı desteğe yazdım sağolsunlar çok yardımcı oldularKupon paylaşma maçı yaz geç yada vbetten oyna orda kripto çekimlere önlem alındı birde başka hesaba gondermiyorlar artik