- 86,046
- 30,280
- 113
Kasınıyon durduk yere
Barışalım mıKasınıyon durduk yere
2 gün dinlenmemek için yarım saat kaybolma numarası unutmayız bunu!Neyse Bi çay koyim şöyle demli demli
aynenSahtiyan reis uyudu sanırım net
Kankanla barıs barısırız yoksa ıkınızle arama mesafe koyacamBarışalım mı
Kimle küs yine buKankanla barıs barısırız yoksa ıkınızle arama mesafe koyacam
Dur abi daha yeni ben yaptım uyarı geldi :\Tutan kuponun altında sohbet ayıp olmuyor mu beyler 😂 listeyi kim yapıyordu 🤣
Sq dedi bana sonra bişey daha dedi dalıldım o konuşma dan konuşmamKankanla barıs barısırız yoksa ıkınızle arama mesafe koyacam
Memet çok süt içmiş bugün yoksa buralarda terör estirirdiTutan kuponun altında sohbet ayıp olmuyor mu beyler 😂 listeyi kim yapıyordu 🤣
Anlaşıldı 🤣🤣Dur abi daha yeni ben yaptım uyarı geldi :\
muhasebeci mi ?Memet çok süt içmiş bugün yoksa buralarda terör estirirdi
O kim 🤣Memet çok süt içmiş bugün yoksa buralarda terör estirirdi
Olur öyle arada barışırsınız. insanların kötü günü falan oluyor. Alttan almak bazen iyidir.Ba
Sq dedi bana sonra bişey daha dedi dalıldım o konuşma dan konuşmam
Bunun banlanması yansımadı daha o benimkine kahkaha atmış ödeşmemiz lazımMemet çok süt içmiş bugün yoksa buralarda terör estirirdi
Forumun muhasebecisi. Her türlü hesap kitap onda. Ona sormadan liste hazırlanmıyorO kim 🤣
aga adam senin hesabında ki parayı senden iyi biliyor. muazzam bir yetenekForumun muhasebecisi. Her türlü hesap kitap onda. Ona sormadan liste hazırlanmıyor
Seninkine derken yine dalgayı mu attın özelden adamlaraBunun banlanması yansımadı daha o benimkine kahkaha atmış ödeşmemiz lazım
Benim hesaptaki parayı herkes biliyor 0aga adam senin hesabında ki parayı senden iyi biliyor. muazzam bir yetenek